Üzent követőinek Gálvölgyi János

2023. május 23. 21:57

A színész megköszönte mindenkinek, aki érte aggódik.

2023. május 23. 21:57
null

A múlt héten légzési nehézségekkel kórházba került Gálvölgyi János lánya, Gálvölgyi Dorka, Facebook-oldalán tolmácsolta édesapja üzenetét a kórházból: „Szeretném veletek megosztani apu sorait most. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok” – írta bejegyzésében, majd az alábbi üzenetet továbbította az édesapjáért aggódóknak.

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk.

És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János” 

Kapcsolódó:

Friss hírek érkeztek Gálvölgyi János állapotáról!

Utoljára egy héttel ezelőtt adtunk hírt a légzési nehézségekkel kórházba került Gálvölgyi János állapotáról, akkor azt írtuk: a színész már túl van az életveszélyen, ahogy a lánya fogalmazott: lassú gyógyulás vár rá, de a nehezén már túl van!"

Nyitókép: Facebook 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
romolo
2023. augusztus 15. 11:57
De szépek és boldogok vagytok így együtt! Nektek oda kéne költöznötök az oszlopokkal tűzdelt utcába és akkor mindjárt belátnák, hogy milyen nagy gondot okoznak az az oszlopok a mentőknek az életmentésben.
HZ72
2023. május 24. 12:35
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló hazug féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt. Gyógyulj meg te büdös gyökér.
MyOp
2023. május 24. 11:36
Mihamarabbi teljes felépülést.
Zolotarjov
2023. május 24. 11:14
Üzent követőinek..Ő valami vallási vezető, vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!