Állatvédelmi nagykövet lett a TV2 hírigazgatója

2023. május 04. 16:33

Gecse Vivien szerint mindenképpen szankcionálni kell az állatkínzókat.

2023. május 04. 16:33
null

A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány az egyetlen olyan állatvédelmi szervezet, amely az állam jóvoltából jött létre. Dr. Vetter Szilvia központvezető szerint ez egy biztos hátteret jelent számukra, viszont legalább akkora felelősséget is – írta meg a Tények.hu.

Ennek a közösségnek vált a tagjává a TV2 hírigazgatója, Gecse Vivien is, aki állatvédelmi nagykövet lett.

A portál tájékoztatott róla, feladatai közé fog tartozni, hogy kommunikációs segítséget nyújt az alapítványnak és tájékoztatja a közvéleményt az egyes kampányokról.

A szomorú statisztikai adatok

Hazánkban körülbelül ötmillió adófizető van, tavaly mégis 2,7 millióan egyetlen szervezetnek, alapítványnak sem ajánlották fel adójuk egy százalékát.

Az állatvédelem fontosságára már csak ezért is fontos felhívni a figyelmet.

„Mindenképpen szankcionálni kell az állatkínzókat” – mondta Gecse Vivien.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2023. május 05. 19:25
Ez a kozervatív, közpénzcsöcsön lógó hazafias oldal, miért csak ilyen ostoba szétműtött műcsöcsű ronda picsákat tud felsorakoztatni? Azért mert a rogán az ilyen kurvákra bukik?
EX - Terminátor
2023. május 05. 05:47
Foglalkozik ezzel a szarsággal bárki is?
Obsitos Technikus
2023. május 04. 19:28
A TV2 hírigazgatója egy guminő?
Akitlosz
2023. május 04. 18:42
Ez ugyanaz a szemét és aljas logika, minthogy a népszavazás "nem érvényes", mert nem szavazott a szavazásra jogosultak legalább 50%-a. Mindegy, hogy a szavazásra jogosultak 10%-a, 50%-a vagy 90%-a szavaz, a döntés akkor is ugyanaz lesz. A SZJA 1%-a fix összeg. Akárhányan nyilatkoznak, akkor is ugyanannyi pénzt ugyanúgy szét lehetne osztani, ha az állam tisztességes lenne. Nem fair a népet csesztetni ezért sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!