„Akár szoknyában is mehetnék ezzel a kis masnis inggel” – izgatottan készült az amerikai nagykövet vacsorájára a meleg magyar influenszer (VIDEÓ)

2023. június 09. 10:00

Egy komplett divatbemutatót tartott követőinek az esemény előtt WhisperTon.

2023. június 09. 10:00
null

WhisperTon, az egyik legnépszerűbb magyar influenszer is beszámolt arról közösségi oldalán, hogy a júniusi pride hónap alkalmából David Pressman amerikai nagykövet meghívta egy vacsorára más ismert, vállaltan homoszexuális közéleti szereplőkkel együtt.

A videóban azt láthatjuk, hogy WhisperTon izgatottan készülődik az eseményre, és bőszen válogat a különböző szettek között. Az egyik pillanatban még mohazöld, Elton John stílusát idéző blézerben és nadrágban látható, majd kijelenti, hogy

A véleményvezér ezután azt is megjegyezte, hogy ő a sarki gyrososhoz szokott járni vacsorázni, nem rezidenciákra.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

 

 

@whisperton

MEGHÍVOTT EGY VACSORÁRA AZ USA NAGYKÖVETE PART 

♬ original sound - Ton

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 03. 15:17
Hányás után írok:....valami ocsmány és undorító ez a valami,meg a többi hasonló is ...pressmann mokuskanal tuti tangában táncolt....a többire rá se gondolok...undor...
Sámson
2023. július 23. 01:51
Bibliai idézet "Whisper" Tóninak, okulásul, bölcsesség szerzésére: 13 És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok. 14 És ha valaki feleségül vesz valamely asszonyt annak anyjával egybe: fajtalankodás ez; tűzzel égessék meg azt és azokat, hogy ne legyen köztetek fajtalankodás. 15 Ha pedig valaki barommal közösül, halállal lakoljon, és a barmot is öljétek meg.
Rizsa
2023. június 19. 13:37
Ástam egy kurva nagy gödröt a hátsó kertben . Remélem ez a nagy marha belefér . Remélem a kutyám nem kaphatja ki .
Hydra Esus
2023. június 16. 21:45
Jááááááájjjj, fúúúúúújjj!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!