Lemondott Rácz Zsófia

2023. június 01. 11:07

Nem derült ki, milyen okból mondott le miniszteri biztos tisztségéről.

2023. június 01. 11:07
null

Tavaly júliusban nevezték ki miniszteri biztosnak Rácz Zsófiát. Megbízatása 2022. július 1-jétől 2024. június 30-áig tartott volna a Területfejlesztési Minisztériumnál, azonban szerda este, a Magyar Közlönyben megjelent miniszteri utasítás alapján lemondott miniszteri biztos tisztségéről.

Indoklásra nem tértek ki, nem derült ki, hogy Rácz Zsófia milyen okból nyújtotta be lemondását. Továbbá egyelőre azt sem tudni, hogy ki lesz az utódja a biztosi tisztségben.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2023. június 02. 08:10
Na , most miért vagy ilyen morcos ? Rosszul aludtál :))) Recskázz kevesebbet, vagy a pezsgő volt sok, amit Orbán Viktor Miniszterelnök úr 60. születés napjára iszogattál ? Örülök neki ,hogy lélekben velünk ünnepelted doktor Miniszterelnök úr szülinapját., legközelebb óvatosabban a piálással, föleg ha nem bírod.
krampus
2023. június 02. 05:25
Megunta a futtatoja! Jon helyette fiatalabb lany.
Loopus
2023. június 01. 21:17
...pedig lehet az is, hogy semmi egyéb nem történt, csak simán teherbe esett - a gyes-re, meg a többi hasonlóra meg nincs rászorulva. Hmm?
minona
2023. június 01. 19:39
Ki se kellett volna őt nevezni. Nem tudom kinek a kije, nyilván nagyon jó hátszele van (mivel éveken át dolgoztam minisztériumokban, pontosan tudom hogy mennek a dolgok). Emlékszem, amikor helyettes államtitkár lett, előtte Amerikában tanult és olyan interjúkat adott, hogy az oroszok mekkora veszélyt jelentenek Európára, így Magyarországra is. Ha ilyen politikai pozíciót bevállalt, tudnia kellett volna, mi a kormány álláspontja, miről hogy kellene beszélne és legalább a magánvéleményét tartotta volna meg. Nagyon tapasztalatlan volt, nemcsak szakmailag, hanem élettapasztalata se volt semmi. Diploma, tapasztalat nélkül egy minisztérium maximum gyakornoknak vagy a legalsóbb ügyintézői pozícióba szokott embereket felvenni, nem rögtön helyettes államtitkárnak, ami még az okosnak és szorgalmasnak is évek munkájába telik, miután elvégezte az egyetemet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!