Soros-pénzekkel fizetett a kocsmában, most pénzhamisítás miatt állítják bíróság elé

2023. június 15. 11:39

Nem jöttek be a Soros-bankók az ügyészségnek.

2023. június 15. 11:39
null

Pénzhamisítás bűntette miatt állítja bíróság elé a Kecskeméti Járási Ügyészség azt a férfit, aki kutyapártos Soros-pénzekkel fizette ki egy kiskunhalasai kocsmában az italait – írta meg a 24.hu. Összesen egy év nyolc hónap felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést kértek a férfira, aki egy kiskunhalasi sörözőben iszogatott az ismerőseivel és az általa rendelt italokat egy-egy hamis 10 és 20 ezer forintos bankjeggyel fizette ki.

A bankókon Soros György és Jean-Claude Juncker szerepelt.

A papírokat még a Kutyapárt gyártotta egy politikai akció részeként, amikoris Soros György, Nagy Blanka, Judith Sargentini, Jean-Claude Juncker vagy éppen Gulyás Márton arcképére cserélték ki a rendes kézpénzeinken lévő történelmi figurákat.

Nyitókép: MKKP Facebook-oldala

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. június 16. 00:08
Mattias Desmet - Tucker Carlson Addig kell szólni, amíg nincs késő.
brekker
2023. június 16. 00:05
Gondolatkísérlet Trump kapcsán: Aki átáll folytathatja, aki nem, azt lecsukják évtizedekre.
brekker
2023. június 16. 00:01
Másrészt ide látom, hogy a Fidesz másodvonala kiegyezne a komcsikkal. Végülis együtt nyerik a közbeszerzéseket, akkor miért bántsa őket az eu?
brekker
2023. június 15. 23:57
Rogánnak mennie kell! Vagy ő volt, akkor azért. Vagy pedig azért, mert akkora támadási keresztmetszetet ad, ami nem vállalható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!