Angyalföldi gyilkosság: döntött a bíróság a gyanúsított letartóztatásáról

2023. július 21. 12:54

A tárgyalás zárt ajtók mögött volt.

2023. július 21. 12:54

A Blikk beszámolója szerint a közeli fogdából szállították át a Budai Központi Kerületi Bíróságra T. Róbert Dánielt, akit azzal gyanúsítanak, hogy bő egy hete megölte párját, M. Petrát a XIII. kerületi Véső utcában. A nyomozási bíró zárt ajtók mögött az ügyészségi indítvánnyal egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra, hogy 

biztosítva legyen a jelenléte a büntetőeljárásban. 

A döntés végleges, mivel a T. Róbert és védője tudomásul vette a döntést. A lap szerint a gyanúsított vallomást tett és többször elsírta magát. A férfi kedden fogták el a Római-parton több napnyi bujkálás után, a rendőrségen beismerő vallomást tett kihallgatása során. A férfi ügyvédje szerint T. Róbert nem érti, miért követte el a gyilkosságot, amit nagyon megbánt. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. július 21. 13:32
És még mindig azt képzelitek hogy a legkevésbé is érdekel hogy mit beszéltek és csináltok. ITT TI FÉRGEK AZ ÉG ADTA ÉG VILÁGON MINDENÉRT AZON KÍVÜL HOGY VESZITEK A LAPOT ÉS ELTAKARODTOK A RETKES MOCSKOS KURVA ANYÁTOKBA CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG VÉR FOG FOLYNI!!! ÉS AKÁRMIT IS CSINÁLJATOK NEM LESZ MÁSHOGY. SE ÍGY SE ÚGY SE SEHOGY NEM JÁTSZOM A JÁTÉKOTOKAT SE ÍGY SE ÚGY SE SEHOGY NINCS NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ SEMMI BELESZÓLÁSOTOK SEMMIBE SE ÍGY SE ÚGY SE SEHOGY NINCS NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ SEMMI DOLGUK ÉS KÖZÜNKY EGYMÁSHOGY. AKÁRMIT IS CSINÁLHATOK TI MINDENNEL EGGYÜTT AMIT BESZÉLTEK ÉS CSINÁLTOK SEMMIK VAGYTOK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!