Aki posztol, vigyázzon, hogy el ne essék!

2023. augusztus 31. 10:00

Nem fogok beállni azoknak a sorába, akik gúnyolódnak a nemzeti álompár, Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán.

2023. augusztus 31. 10:00
Hodász András
Hodász András
NLC

„Nemcsak azért, mert hivatását elhagyó papként nem lenne éppen hiteles, hanem mert alapvetően nem értek egyet azzal, hogy mások életének nehézségein bárki is kárörvendjen. Van ebben a világban elég szenvedés, nem kell, hogy még meg is nehezítsük egymásét. Ha hisszük, hogy a társadalom is képes a fejlődésre, nem csak a zsebünkben lapuló kütyük, akkor ideje lenne kilépnünk a sötét középkor rossz beidegződéseiből, amikor még szórakoztató látványosságnak számított emberek nyilvános meglincselése vagy kalodába zárása, és kigúnyolása.

Nevezzenek bár javíthatatlan álmodozónak, de hiszem, hogy valóban olyan lesz a társadalom, amilyenek mi az egyes döntéseinkben a mindennapokban vagyunk, és ez azzal kezdődik, hogy például megtanuljuk nem lecsapni a magas labdákat, még akkor sem, ha úgy érezzük jogunk lenne rá. Mert, tudom, Gabi ebben az ügyben bőven dobálta fel a labdákat, sokan elmondták már. Azonban két ember válása komoly krízis, a történet minden szereplője szenved, különösen az a gyermek, akinek épp a biztonságot adó családi fészke bomlik fel. És ez akkor is így van, ha közben a szereplők vidám képeket posztolnak, vagy kenyeret szelnek mosolyogva. Ez csak a felszín.

Öreg róka vagyok már ahhoz, hogy tudjam, hogy az emberek hajlamosak elnyomni az igazi érzelmeiket.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. szeptember 01. 07:23
"Nem fogok beállni azoknak a sorába, akik gúnyolódnak a nemzeti álompár," És ezzel a mondattal már be is állt.
Tolókapu
2023. augusztus 31. 20:47
Hodász bAndika most olyan, mint egy "szentfazék". Annyira megértő az áruló, hűtlen, hazug némber T. gabika kapcsán. Talán csak nem azért, mert ő is hűtlen, hazug és áruló volt a Szentegyháza felé? Hamarosan visszasírja, az igazi szeretetet adó biztonságot!! Várom a további fejleményeket, hiszen mozi az egész Világ, benne az egyik senkiházi mellékszereplővel, ezzel a paprikajancsiholdásszal!
blackorion93
2023. augusztus 31. 17:49
Tóth Gabika kiárulja magát és éppen aktuális családját állandóan a socialmédiában, persze ha valami kellemetlen akkor, megértést és intimitást kér. Hát kettőt nem lehet egyszerre, ha tetszik neki, ha nem.
Csopak
2023. augusztus 31. 16:13
Ne is. Közöd nincs hozzá. Ahogy senki másnak sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!