Elképesztő gyorshajtás: 50 helyett 117-tel nyomta a sofőr Bakonybánkon

2023. augusztus 04. 19:31

Nyolc óra alatt 22 gyorshajtót mértek be a rendőrök.

2023. augusztus 04. 19:31

A Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. augusztus 3-án sebesség-ellenőrzést hajtottak végre Bakonybánk belterületén – közölte a police.hu.

Volt olyan járművezető, aki lakott területen belül 50 km/h helyett 117 km/h-val közlekedett.

A szabályszegő 200 ezer forint összegű közigazgatási bírságra számíthat. A közlekedési balesetek elkerülése érdekében a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: police.hu

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2023. augusztus 05. 14:46
Lakott területen ne száguldozzon senki, de azért jó lenne, ha több lehetőség lenne legális fizetős versenypályák használatára saját autóval. Az élményautózás úgy, hogy nem veszélyeztetsz senkit nehogy már bűn legyen! És az autónak sem jó, ha folyamatosan 8.-ba 1500-ad fordulaton szenved. Amúgy meg miért gyártanak gyors és erős autójat? Sőt ezért fizeted a plusz pénzt. Ez nem szemétség? Fizesd ki, de ne használd, mert az bűncselekmény. Viszont szerintem sem civilek között és főleg nem belterületen!
Dunhill67
2023. augusztus 05. 09:51
5 kötőjel 10 évre jogsibevonás,ha ezen belül elkapják örökre búcsút mondhat a jogsinak...akik mennek mint az állat azoknak nem tétel a két,három kilós büntetés,a traffi és a sebességkorlátozó táblák soha nem fogják megoldani a gyorshajtást...akinek meg munkaeszköz illetve "létszükség" az autó,az meg ésszel vezet
masikhozzaszolo
2023. augusztus 05. 08:46
4 éve elütött egy nő este,láthatósági nélkül bóklászó férfit. Meghalt.Megnéztem, mi lehet az oka, vagy borzalmas statisztikája lehet ennek a településnek. Egyre inkább úgy látom, mindenki gazember,mert gyorsan megy.Akármikor, akárhol, és akkor legyen vagyonelkobzás.Azt hiszem, a finneknél van olyan,hogy a mélyszegény és a Nokia vezér büntetése pénzben eltérő. Viszont traffi még közvetlenül nem mentett életet. Ezek a 50 helyett 150-el menők nem elsősorban közlekedésszabályozási probléma.Nem is azzal lehet megoldani.Elterelés, mint a drogosoknál. Emberi, viselkedési, pszihcológiai, együttélési probléma. Még nem alkalmas vezetésre. Mikor tanított az oktató, azt mondta. Azt már látom, hogy már régóta tud vezetni, mert még gyerekkorában megtanult. Bárhol parkol, tolat ahogy kell, látja a táblákat. Akkor most azt tanítom, hogy hogy vegye észre azt, hogy mások is közlekednek, a maga kocsijában 4 gyerek ül, és a többi közlekedő magának akar menni. Na, aszerint közlekedjen, hogy elkerülje őket.
akarmike
2023. augusztus 05. 06:49
"Akitlosz 2023. augusztus 04. 21:13 A rendőröket sohasem büntetik meg gyorshajtásért. Éppen ezért őket még annyira sem érdekelik a szabályok." Nem teljesen. Tavalyi példa: Rendőrautóban, szolgálatban, megkülönböztető jelzés nélkül hetvenes táblánál százzal, a trafis kollégái előtt. :))) Még integetett is nekik, azt hitte jópofa. Meg is baszták....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!