Ez rohadtul nem vicces, egyik megszólalás undorítóbb, mint a másik

2023. augusztus 28. 19:48

Ezek az emberek egy sérülékeny csoport rovására sértegetik egymást a legalpáribb stílusban.

2023. augusztus 28. 19:48
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Nagy szellemek, ha találkoznak. Frissítés, mert elkezdtek gyűlni a nevető reakciók: Nem, ez rohadtul nem vicces, egyik megszólalás undorítóbb, mint a másik. Ezek az emberek egy sérülékeny csoport rovására sértegetik egymást a legalpáribb stílusban. Ennél nem sokfelé van lejjebb.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. szeptember 01. 21:56
Ezek mind csak alja zombi valamik...
galancza-2
2023. augusztus 29. 19:19
veca ringyó! ettől az agymenéstől most kurva humanoidnak képzeled magad? te csak semmitérő fehérjehalmaz vagy. Mikor kérsz bocsánatot Böjtétől?
Gusztiapu
2023. augusztus 29. 18:38
Lehet, hogy sértve érzi magát azok nevében, akik - hogy úgymond - bizonytalanok a nemi identitásukban. És mondja Vera, hogyan érezte volna magát Csaba testvér helyében, ha magát köpködték, rágalmazták volna? Többek között maga! Ha ilyen fejlett az empátiás érzéke, ugyan nyögjön már ki Böjte Csaba felé egy bocsánat kérést! Ja, az nem megy. Farizeus.
Skulo
2023. augusztus 29. 18:33
És a te hozzászólásod? Vagy te magad? Vagy a normális többség nem lehet érzékeny?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!