„Tanár úr”

2023. augusztus 28. 09:07

Egyként lélegzett fel néző és szerkesztőség, amikor végre kívülről csukta be a stúdió ajtaját.

2023. augusztus 28. 09:07
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ezúttal Apáti Bence publicistába, a Budapesti Operettszínház balettigazgatójába szállt bele a szakmai elfekvőben heverő Havas Henrik: »még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost!« – írja közösségi oldalán a kétségbeejtő ember. A »Tanár úr«. Hogy miért éppen Apátin keresett fogást az egykori Heti hetes-sztár? Az se kizárt, azért, mert még mindig nem tudja feldolgozni Apáti egyik évekkel ezelőtti tudósítását, amely Vona Gábor Havas Henrikkel készített interjújáról szólt. Ebből idézek: »Havas elmondja Havasról, mekkora császár is volt ő, és hogy lényegében pontosan akkor halt meg a szakma, amikor kirúgták az ATV-ből. A Tanár úr természetesen mindenkit ismert, a Tanár urat mindenki szerette, valamint tisztelte. És nem volt olyan politikus, akivel ne haverkodott volna össze, akivel ne lett volna pertuban, és aki ne kérte volna ki a tanácsait […]«

Magam is láttam az említett interjút. Tragikus volt. Két unalmas ember idegesítette a nézőt csaknem egy órán át. Ami határozottan átjött a képernyőn, az az, hogy Havas tanár úr még tovább hülyült. Csak hát erről miért kell beszámolni a nagyérdeműnek? Legyen ez szűk környezetének és ápolóinak a gondja. Egyvégtében azzal kérkedett, hogy mekkora jólétben élt és él ma is, és hogy a kommunista rendszerben mekkora tótumfaktum volt, még az órát is hozzá állították.”

Nyitókép: Képernyőkép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 28. 20:02
Milyen tanácsot adhat bárkinek is a havas? Miről? Ki az, aki valaha is hallgatott rá?
Rigor_mortis
2023. augusztus 28. 15:32
Havas egy öntelt bunkó. No de miért mindenki a "tanár úrba" köt bele??? Havas tanított több helyen is, tehát teljesen jogos a "tanár úr" megnevezés, még ha ezt sokan gúnyosan vagy lesajnálóan is használják. Egyébként a "tanárúrság" a legkisebb baj Henrikkel.
Akitlosz
2023. augusztus 28. 12:55
Ez a Havas ugyan nem valami népszerű, de legalább ismert ember. Na de ki az a Pilhál György? Ki az az Apáti Bence? Mitől számít a véleményük vagyis inkább a veszekedésük? Ráadásul azt a Havast is ugyanez a Mandiner sztároltatja. Ha nem lenne vele elégedett, nem hozná a számokat, akkor nyilván nem tenné.
Dixtroy
2023. augusztus 28. 12:53
Az önjelölt népi tanító rúdtáncosozik. A humor ilyen baloldali műfaj. Nem humoros, hanem alpári suttyó tufa proli, nem humor, hanem sértegetés, és nem baloldali, hanem libernyák. A többi stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!