Ájultra vertek egy férfit Érden (videó)

2023. szeptember 15. 20:09

A támadó azért esett neki az áldozatnak, mert az pár nappal korábban vezetés közben elsodorta a kutyáját.

2023. szeptember 15. 20:09

Leütöttek egy 51 éves férfit Érden, a Selmeci utcában, mert állítólag három nappal korábban elsodorta a támadó barátnőjét, és a kutyáját, amikor a nő a mobilját nyomkodva át akart kelni az úton.

A 24.hu által megosztott felvételen az látható, ahogy egy ismeretlen férfi beugrik a kerítésen, ököllel állkapcson vágja  gyanútlan áldozatot, majd tovább ütlegeli az után is, hanyatt vágódott a betonon. Ezt követően többen odagyűlnek, és megpróbálnak segíteni a földön fekvő férfinek, sikertelenül. Az áldozat nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A lap megkeresésére Nisóczi József Levente, az ügyészség szóvivője azt mondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben, de gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor.

A felvétel itt tekinthető meg.

Nyitókép: Képernyőkép


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2023. szeptember 16. 18:05
Aztán norvég volt-e?
Syr Wullam
2023. szeptember 16. 09:21
És a háttérben valahol felsírt egy befóliázott Baudelaire-kötet. :-)
SimplyRed
2023. szeptember 16. 07:53
Az oktatás minősége itt látszik leginkább. Egyre több ilyen primitív és ostoba ember között élünk, akik gyerekeket szülnek és tekintve, hogy nekik maguknak sincs tudás a fejükben a gyerekeik is csak ezt tanulják el. Szerintem nem csak nekem tűnik az fel, hogy az elmúlt években egyre jobban butulnak el az emberek és ez nem csak ilyen megnyilvánulásokban van jelen.
Töki
2023. szeptember 15. 23:14
Amíg nincs törés addig kts. Ezért indult sts kísérletbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!