Két házi feladata van Magyarországnak

2023. szeptember 04. 15:44

Az egyik a pedagógusok helyzetének rendezése, a másik az iskolákat eszközként használni szándékozó ideológiákkal szembeni fellépés.

2023. szeptember 04. 15:44
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Iskolaavatás Szigetszentmiklóson – A jó iskola csak a tanár-szülő-gyermek harmonikus hármasával lehet teljes.

Hálásak lehetünk azért, mert békében kezdődhet az új tanév, a szülők szabadságban nevelhetik a gyermekeiket, vannak elkötelezett nevelők, fejlődnek az iskolák és egyre több tudás birtokába kerülhetnek gyermekeink.

Két házi feladata van Magyarországnak: az egyik a pedagógusok helyzetének rendezése, a másik az iskolákat bevenni akaró, és azokat eszközként használni szándékozó ideológiákkal szembeni fellépés. 

Ahogy a kárpátaljai gyerekek énekelték Szent István ünnepén Beregszászon: »Ne hagyjátok a templomot és az iskolát!«

Jó tanévet kívánok mindenkinek!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 04. 18:54
Melyik ideológia nem használja eszközként az iskolákat? Csak nem a zsidókeresztény? Betiltják a hittant? :-)
ironlady111950
2023. szeptember 04. 18:50
Szép szavak. Közben nem hogy a sohanemlátottmértékű nincs még a kanyarban sem (csak az elvárások, minősítés utáni cselekvési tervek írása, stb.), de még a tanításhoz szükséges alapvető eszközöket se biztosítják. A fénymásolópapírt a gyerekektől kell összekoldulni (és/vagy magadnak megvenni a versenyképes pedagógusbérből), vagy a gyakorlatok megatrtásához szükséges eszközöket cégektől lejmolni. A tavalyi plusszpénzek (túlórák, esti képzés, vizsgáztatás) még nem érkeztek meg, az ez évit is tömbösítve ígérték. Összevonások, tömbösítések, spórolás mindenen ezerrel. De valóban, legalább békében kezdődhetett el a tanév, ennek is lehet örülni.
Pelso j.
2023. szeptember 04. 18:41
metálgitár@: A bizonyos fizetésemelések rendezték a pedagógusok helyzetét? Akkor Novák miért így fogalmaz...? Vigyázzon, mindkettőjük belezavarodik a mellébeszédbe.
gyaloggos
2023. szeptember 04. 18:19
KEDVES ELNÖK ASSZONY! BE szép is volna, HA csak az a kettő lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!