Kern András alternatív világa

2023. szeptember 12. 10:33

Csak egy mutatós hölgy hiányzott a motorháztetőről, hogy úgy érezzük magunkat, mintha egy autókiállításon járnánk.

2023. szeptember 12. 10:33
Sütő-Nagy Zsolt
Sütő-Nagy Zsolt
Magyar Hírlap

Nem érti Kern András, hogy miért lett ügy a finoman szólva bizarr, az érintett kerület polgármestere szerint egyszerűen tahó parkolási szokásából, hogy minden tiltást figyelmen kívül hagyva, ha neki két kiflire van szüksége, akkor kedvenc pékségénél a zebrán áthajtva áll meg a járdán. Védekezése szerint mindössze pár percet töltött ott az autója, és igazán nem zavart senkit, néhány méteres körzetben úgysem volt parkoló, messzebb pedig mégsem várakozhatott, hiszen sietett; a kizárólag ott kapható túrós bukta vagy a kakaós csiga nélkül pedig tönkre megy az egész napja, este lehetetlen lett volna színpadra állnia, így hát lényegében a közösséget szolgálta zsiványkodásával. Külön kiemelte, hogy nem azért állt oda, mert különleges embernek tartja magát, de egyébként sem tartja ezt akkora ügynek, szerinte mélyen és súlyosan el van túlozva az eset, és ez kellemetlen. Meggyőződése, hogy olyan az egész, mintha mindenki megőrült, megvadult volna, ahelyett, hogy azt mondanák, ejnye-bejnye, csinált valami hibát, bocsássunk meg neki.

Ezt is ajánljuk a témában

No, ekkor éreztem azt, hogy a történet sokkal messzebbre mutat annál, mint egy szokásos fővárosi tuskó parkolás, hiszen valljuk be, bármennyire bicskanyitogató, hasonló esettel, sőt még rosszabbakkal is találkozunk, amikor a babakocsival vagy a mozgássérült eszközzel kell artistamutatványokat bemutatni a tapló miatt, aki csodajárgányát féltve mások életét keseríti meg.

Nem, Kern András hozzájuk képest úriember módjára állította le csinos kis négykerekűjét, még arra is ügyelt, hogy az üzletet se torlaszolja el, bárki érdeklődve körbejárhassa, megszemlélhesse az ő feltűnő szerzeményét. Csupán egy mutatós hölgy hiányzott a motorháztetőről, és akkor egészen úgy érezhettük volna magunkat, mintha egy autókiállításon járnánk.”

***

Nyitókép forrása: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. szeptember 12. 20:03
Több ilyen tahó is van a városban. Ma például egy a zebra közepén parkolt egy kisállat kereskedés előtt a pikó által, újra nyóckerben. Természetesen ki kellett kerülnöm. Kár hogy nem volt mivel lefényképeznem.
zovirax
2023. szeptember 12. 18:44
Nekik mindent szabad...ők kivételezett felsőbbrendű lények akik törvény felett állnak... Valaminkor Kern Andrást kedveltem min színészt... Nagyont csalódtam. Egy öntelt pökhendi kö...ög...
Finale
2023. szeptember 12. 17:28
De nem arrol volt szo hogy az orszag ehezik ? Akkor megis mibol telik ennek a szegeny rettegonek ilyesmire?
irmag2
2023. szeptember 12. 14:38
A bugyuta Kardos doktor élőben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!