Két férfi próbálta agyonverni egymást az 1-es villamoson – kis híján egy nőre is rázuhantak (VIDEÓ)

2023. szeptember 28. 18:38

A villamoson feltűnő utcai harcosok közül az egyik már a rúgásoktól sem riadt vissza.

2023. szeptember 28. 18:38

Elszabadultak az indulatok szerda délután Budapesten, az 1-es villamoson – olvasható a Tények oldalán. Két férfi keveredett összetűzésbe a járaton, eleinte szavakkal, nem sokkal később már jól irányzott jobbegyenesekkel és rúgásokkal fejezték ki a másikkal szembeni ellenérzésüket. Ez látható azon a felvételen, amelyet az egyik utas megörökített az utókornak. Az ellenfelek és az előzmények ismeretlenek. 

A felvételen látható, ahogy a kamerának háttal álló férfi több sikeres ütést is bevisz vitapartnerének, majd nekinyomja a vezetőfülkének.

A villamoson feltűnő utcai harcosok közül az egyik már a rúgásoktól sem riadt vissza, de ez hiba volt, ugyanis a másik férfi meg tudta ragadni a lábát, és leterítette az egyik ülésre úgy, hogy kis híján egy nőre is rázuhantak.

Több utas is jelezte a villamos utasterét boxringnek használó amatőr küzdősportolóknak, hogy fejezzék be a dulakodást, azonban ez látszólag nem vezetett sikerhez. Információk szerint az eset kapcsán a rendőrségre nem érkezett bejelentés.

Az ökölviadalt itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Képkocka/Tények

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. november 02. 20:12
Összekaptak azon, melyikükről nevezték el a Hős utcát.
survivor
2023. október 20. 13:21
Temeráf De ne a villamoson ! Szálljanak le...
survivor
2023. október 20. 13:20
A 1-es a legrosszabb járat... Hős utca...
GrumpyGerald
2023. szeptember 29. 09:15
Mondanám, hogy ezért nem (sem) BKV-zom, de pár éve a közutakon is ez megy, csak nem a saját testükkel, hanem a járművükkel bunyóznak a parasztok... (Azt nem tudom összefügg-e KaróGeri városvezetési kvalitásaival, de időben baljósan egybe esik...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!