Lélegeztetőgépeket adományoz Magyarország Ukrajnának

2023. szeptember 22. 13:17

A kormány egyetért azzal, hogy Magyarország a szolidaritás jegyében adományt nyújtson az Ukrajnában kialakult humanitárius válsághelyzet enyhítésére.

2023. szeptember 22. 13:17
null

A Magyar Közlönyben jelent meg a határozat, mely szerint Magyarország a szolidaritás jegyében adományt nyújt az Ukrajnában kialakult humanitárius válsághelyzet enyhítésére. Hazánk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet bevonásával száz állami tulajdonú lélegeztetőgépet ingyen ad ukrán egészségügyi intézményeknek. 

A bel- és a külügyminiszter feladata, hogy az adomány az Országos Kórházi Főigazgatóságtól eljusson a segélyszervezethez.

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 23. 12:45
A vétótlan köpcös geci csicska m8nden zsidó-hohol sértés utan a lábuk elé szórja a magyarok oénzét, áaúit, ertekeit, gázolaját, aramát, gázát. Ingyen. Mert egy szar csicska geci. Nem azt kell figyelni, mit hazudozik, hanem azt, amit csinál. Rohadjon meg!
Genusnextgen
2023. szeptember 22. 17:42
Ezek még azok közül vannak, amelyeket a COVID idején mutyizott a kipcsak-cigány szardarab 300milliárdért?
Obsitos Technikus
2023. szeptember 22. 16:36
Az ukrán gazdaságnak nagy szüksége van rá, de szerintem kell műszív és műtüdő is.
auditorium
2023. szeptember 22. 16:26
Szép gesztus. Biztos meghálálják. A külföldön élő ukránok nem lelkesednek ezért a végtelen háborúért és szájukra sem veszik Z-t. Mintha félnének erről nyilatkozni. -----Sokat kritizálja a magyar ellenzék a raktáron lévő 17 ezer lélegeztetőgépet, de sajnos ismét SZÜKSÉG lehet rá, mert 2O23. szeptemberében egyre inkább terjed egy újabb variánsa a SARS-CoV-2-nek: "ERIS" (EG.5) Ez a coronavirusfajta szintén a tüdőt támadja meg. Októberben már oltanak a Pfizer BioNtech vakcinával. Főleg 6O éven felülieknek és krónikus betegeknek ajánlják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!