„Nagyon elkeseredtem” – Yuval Noah Hararinek nem tetszik a gyermekvédelmi törvény

2023. szeptember 26. 15:13

Befóliázták az író könyveit Magyarországon.

2023. szeptember 26. 15:13
null

Yuval Noah Hararinak legújabb, gyerekeknek szóló könyveit is fóliázni kell a gyermekvédelmi törvény értelmében Az RTL állítása szerint ezek  „történelemkönyvek gyerekeknek, tíz éves kortól”, ám a könyvekben az író néhány mondat erejéig a szexuális másságról és a nemi szerepekről is ír.

Nagyon elkeseredtem, mert ez az intézkedés még nehezebbé teszi azt, hogy a gyerekek hozzájussanak ezekhez a könyvekhez. Azért írtam ezeket a könyveket, hogy megpróbáljak segíteni a gyereknek”

– fogalmazott Harari.

Nyitókép: Nicolas Maeterlinck / Belga Mag / AFP

 

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ákos70
2023. október 03. 11:46
Köszi, a gyerekeknek segítenek a szüleik. Te meg írjál olyan témáról ami nem a gyerekek érzékenyítésével foglalkozik.Vagy ha ezt a témát szeretnéd kivesézni, célközönségnek válaszd a nagykorúakat. Ők talán értik is és eldöntik, hogy érdekli amit firkálsz vagy sem. Minden idióta bepróbálkozik , aztán csodálkozik ha pofára esik.Agyrém az egész.
Mankel
2023. szeptember 27. 06:40
Na tarolnak a keresztény-konzervatív értékek. Ezért érdemes volt népnemzeti kézbe adni a tv2-t. Jön a magas kultúra! Köszönjük Viktor és Lőrinc!
HunCsz
2023. szeptember 26. 22:12
Na csak az baszna be, ha ez a sátánista szörnyeteg megdicsérne minket
google-2
2023. szeptember 26. 21:38
Már megérte! Gyerekeknek szép meséket, nem agyonszexualizálást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!