Szívinfarktust kapott, helikopter szállította kórházba a megyei gólkirályt

2023. szeptember 18. 13:21

A 36 éves támadót Budapestre szállították.

2023. szeptember 18. 13:21

A Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályban rendezték a Tokod-Tatabányai Vasas mérkőzést, melynek félidejében rosszul lett a tokodi csapat 36 éves támadója, aki az előző szezonban gólkirályi címet szerzett a bajnokságban.

A kemma.hu beszámolója szerint a mentők egyből riasztották a helikopteres egységet, akik a vizsgálatok után egyből elszállították a játékost szívinfarktus gyanújával. A lap információi szerint

a játékos állapota jelenleg stabil, és egyből Budapestre szállították.

A mérkőzés az 53. percben véget is ért, amikor a Tokod 3-2-re vezetett.

Nyitókép: OMSZ Facebook

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drgretagrunberg
2023. szeptember 18. 15:21
Ezért hülyeség a foci, ehhez képest a füvet akarják betiltani.
mostlysilentobserver-2
2023. szeptember 18. 14:15
"A kemma.hu beszámolója szerint a mentők EGYBŐL riasztották a helikopteres egységet, akik a vizsgálatok után EGYBŐL elszállították a játékost szívinfarktus gyanújával. A lap információi szerint a játékos állapota jelenleg stabil, és EGYBŐL Budapestre szállították." Ami számomra nem világos: "A mérkőzés az 53. percben véget is ért, amikor a Tokod 3-2-re vezetett." A meccs EGYBŐL véget ért?
connorj
2023. szeptember 18. 13:34
Gyógyulást! https://m.youtube.com/watch?v=qxLoVPZvtTY&t=5539s&pp=ygUbdGliZXRhbiBib3dscyBoZWFydCBjaGFja3Jh SZÍVCSAKRA ÖRZŐNÉPE! NE HERGELD MAGAD. NE ENGEDD, HOGY HERGELJENEK. HŰVÖSEN, MONDJ 'NEM'-et, ha arra van szükség. SZERESS !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!