Ezt semmiképp ne egye meg! – saját márkás terméket hívott vissza az Auchan

2023. október 09. 19:28

Az érintett termékek az Auchan áruházakba visszavihetők, vételárukat visszatérítik.

2023. október 09. 19:28

Peszticid, azaz növényvédőszer-maradék határérték feletti jelenléte miatt hívott vissza saját márkás terméket az Auchan áruházlánc – olvasható  a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) oldalán.

A visszahívással érintett termék adatai a következők:
Termék neve: Auchan BIO BULGUR 500 g

Probléma jellege: határérték feletti növényvédőszer-maradék

A Nébih emiatt arra kérte a vásárlókat, hogy a fenti azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el.

Az érintett termékek az Auchan áruházakba visszavihetők, a termékek árát blokk nélkül is visszatérítik. 

Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik – írta hivatalos oldalán a Nébih.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepcze
2023. október 09. 23:49
A t. Fogyasztóközönségnek feltűnhetne, hogy a multik "sajátmárkás" termékeinek java emberi fogyasztásra alkalmatlan. A minap penny, most auchan, de volt már más is. Mellékesen azt sem értem, hogy lehet egy élelmiszerben a növényvédő szer határértéke nullánál nagyobb.
Ergit
2023. október 09. 20:25
Még jó, hogy BIO!!! :D :D :D
Búvár Kund
2023. október 09. 19:57
Nocsak. Lehántolták az ukrán búzát?
I feel the earth move under my feet
2023. október 09. 19:47
Ideje lenne végre hogy a NÉBIH rendet vágjon az elvadult bio-biznisz berkeiben. Ugyanazt a szemetet túlárazva sózzák rá a gyanútlan és bizalommal lévő vevőkre. Keményen meg kellene fingatni a terméket beszállító céget..és lefogadom, ha felgöngyölítenék az ügyet, kiderülne, hogy ukrán eredetű búza adta a "bio bulgur" alapját. Elég már az élelmiszeripart és piacot megfertőző szélhámosokból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!