Készülnek Karácsonyék a halottak napjára: életveszélyesek a temetők egy kertészmérnök szerint

2023. október 19. 16:15

„Élet- és balesetveszélyesek” a budapesti közművek által fenntartott temetők, a fakidőlések és a leszakadó ágak veszélye miatt.

2023. október 19. 16:15

A Budapest temetkezési divíziójának kertészeti munkatársai írtak Dódity Gabriellának, a Fidesz fővárosi képviselőjének – aki a levelet meg is osztotta a Facebook-oldalán.

A levél tanúsága szerint „élet- és balesetveszélyesek” a budapesti közművek által fenntartott temetők, a fakidőlések és a leszakadó ágak veszélye miatt.

„Életveszélyesek a temetők, mert a főváros vezetése által megbízott kertészeti cég nem látta el megfelelően a feladatát? Így készülnek Karácsonyék a halottak napjára?”

 – kommentálta az ügyet Dódity. Mint fogalmazott, „mindez összecseng azzal a hírrel”, mi szerint Mártha Imre „olyan céget bízott meg a zöldfelületek gondozásával, amely a munkát nem megfelelően látta el”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. október 19. 18:19
ez megint beszart!
Ergit
2023. október 19. 18:04
A baloldali támogatók is járnak temetőbe. Ők is látják, hogy ott (is) minden elhanyagolt. Tényleg ezzel a hozzáállással akar megint főpolgármester lenni ez a Geri, vagy valamelyik alpolgármestere?
elégia
2023. október 19. 18:02
Lényeg, hogy az ingyenélő Mártha jól érzi magát.
gyaloggos
2023. október 19. 17:58
KARÁCSONY elvtárs is KÉSZÜL! KLÁRA is KÉSZÜL! FERKÓ is KÉSZÜL! OLGA néni meg NEM KÉSZÜL az utóbbi időben! OLGA néni már KÉSZ van! TELJESEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!