A magyarként, a magyarok ellen drukkolni bűn

2023. november 21. 12:09

Elég megnézni néhány baloldali portál kommentszekcióját, sok olyan ember van, aki képes hosszasan leírni, hogy nem tud örülni.

2023. november 21. 12:09
SZOBOSZLAI Dominik
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„A sikertől jobb az emberek hangulata, a győzelemtől jobb egy ország közérzete. És ez lehet bármilyen siker vagy győzelem. Nyilván az öröm aktualitása a magyar labdarúgó válogatott hősies kijutása a jövő évi Eb-re. Veretlenül, ennyire simán, csoport elsőként hosszú évtizedek óta nem jött ez össze. Most viszont igen, ami hatalmas dolog.

Annyira nagy siker, hogy az egész országnak egy emberként kellene ünnepelnie, büszkének lennie. Nem ez a helyzet.

Elég megnézni néhány baloldali portál kommentszekcióját, sok olyan ember van, aki képes hosszasan leírni, hogy nem tud örülni.

Szomorúan olvasom ezeket a véleményeket, ugyanis azt gondolom, hogy a magyar sikerekhez fűződő büszkeségnek nemzeti minimumnak kellene lennie. Sajnálom, hogy a baloldali politikusoknak és közéleti szereplőknek sikerült elérniük, hogy sok ember így érezzen. Borzasztó látni, hogy ellenzéki politikusokban annyira nagy az ellenszenv Orbán Viktor irányába, hogy képesek emiatt inkább a magyar csapat ellen szurkolni.

Bízom benne, hogy egyre többen jönnek rá, hogy ez a fajta baloldali gyűlöletkeltés zsákutca és a jövőben inkább együtt tudunk majd ünnepelni a magyar sikereknek.

Jobb lenne mindenkinek.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2023. november 22. 18:33
fed74 elvtárs! szerinted ki a magyar? fleó, klibás gordi, fletóné, fegyőr, konce, magyartalan balu, cenzor ildi, sz.csanesz, listűzó marci, sabau, szamueli, avél, körmös,kiskörmos???......hát persze....hö-hö-hö----- szánalomharcos vagy..... kire szavazzak és miért? konkrét nevet írjál!
Latrina
2023. november 22. 10:58
Ezen s kisdoboson röhögünk napok óta, ahogy csúsztatással, hamisítással, hazugsággal próbál még egy bőrt lehúzni erről a gumicsontról.
Fed74
2023. november 22. 07:02
Ne élvezkedj Bohár geci, ez nem a te érdemed! Te kis fideszes köcsög!
Fed74
2023. november 22. 07:00
Mivan cigány barma, még mindíg nem ébredtél fel? Ja, nem!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!