Itt egy hely, ahol a hétvégén hírességekkel kávézhat

2023. november 29. 11:15

Kávé, jó hangulat, hírességek. Nem akármilyen celebritásokkal futhat össze az, aki hétvégén a Veres Pálné utcai Scrutonba látogat.

2023. november 29. 11:15

Második alkalommal rendezi meg a Scruton a jótékonysági kávéfőzését, amellyel a kávézó az Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja. December 2-án 10 és 14 óra között a Veres Pálné utcai Scrutonban legkedvesebb énekeseink, színészeink és televíziós személyiségeink készítik el kedvenc kávéinkat, amelyek megvásárlásával 100 forinttal támogathatjuk az Ökumenikus Segélyszervezetet. Kék színű latte vásárlása esetén a teljes ellenérték a segélyszervezet számlájára kerül.

Hogy kikkel találkozhat, ha szombaton a kávézóba látogat? Ujvári Zoltán Szilveszterrel, a New Level Empire zenekar frontemberével, Lotfi Begi DJ-vel, Orosz Barbara műsorvezetővel, Kamarás Iván színésszel, de a pultban fog állni Schiszler Soma és Stefán Tamás az AWS zenekarból, Puskás-Dallos Bogi énekesnő, Rátonyi Kriszta és Gerhardt Máté műsorvezetők, valamint Wolf Kati énekesnő és Földes Eszter színésznő is.

Fotó: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. november 29. 12:55
Lófaszi Andrásné Földes Eszter kábé annyira kell a Scrutonba, hogy nagyon. Több turbólibsi nem ért rá? Ti teljesen hülyék vagytok, gyerekek???
lájkbajnok
2023. november 29. 12:17
Belterjes belpesti társaság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!