Ittas szír férfi tarolt a magyar autópályán (videó)

2023. november 16. 19:54

Ezután megpróbált bekéredzkedni az épp arra haladó autókba, de senki nem vette fel. Végül a rendőrök fülelték le, akik eljárást indítottak a férfival szemben.

2023. november 16. 19:54
null

A Magyar Közút az Instagram-oldalára töltött fel egy videót arról, ahogy egy egyébként szír állampolgárságú férfi szinte fékezés nélkül, ittasan hajtott bele a járműjükbe.

Az eset éjszaka történt, amikor a Közút munkatársai kaszáltak az M0-s és az M31-es autóút csomópontjánál.  A szír állampolgárságú férfi egy lengyel rendszámú terepjáróval szinte fékezés nélkül beleszállt a munkavégzést biztosító, jól kivilágított ütközésienergia-elnyelővel felszerelt teherautójukba.

többször megpördült és végül az oldalán állt meg az autójával a sofőr, aki információik szerint ittas volt.

Ezt követően a felvételeken az látható, hogy az ütközés után kiszállt, és próbált bekéredzkedni az épp arra haladó autókba, de senki nem vette fel. Végül a rendőrök fülelték le, akik eljárást indítottak a férfival szemben.

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 04. 18:45
Érdekelne, hogy most 10 évig gyalog járhat-e a barom? Vagy másnap új autóval legkölzelebb egy iskolás csoportba vagy egy család autójába rongyol bele ?
faramuci
2023. november 17. 11:23
Ennyire felgyorsult a teve...??😂
Takagi
2023. november 16. 21:07
Allah meg bünteti! Inni nekik tilos!
5m007h 0p3ra70r
2023. november 16. 20:31
>>>hajtott bele a járműjükbe<<< A mibe??? Majd a rendőrök fülelték le. Az úton az oldalára állt személygepkocsit, meg a közutasokét is. Egészen addig senkinek sem tűnt fel, hogy ott van??? Hát ki az vörösseggű ördög kóchengeres fasza írja ezeket a cikkeket???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!