Koncz Zsuzsa beleszállt Azahriahba

2023. november 15. 08:28

Koncz Zsuzsa a feltörekvő sztárt lakodalmas rock műfajába sorolja.

2023. november 15. 08:28
null

Koncz Zsuzsa a Friderikusz podcast című műsor vendége volt, ahol többek között a kortárs magyar pop zene alakjairól is kifejtette a véleményét.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol az énekesnő Azariahról, azt válaszolta, hogy körülbelül egy évvel ezelőtt ismerte meg a zenéjét, és hogy számára Azariah stílusa őt a 80-as években trendi lakodalmas rockra emlékezteti.

Amikor a népzenét összekeverik az ilyen ritmusokkal, az nekem nagyon idegen

– tette hozzá az énekesnő.

Az interjúról készült részletet itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 19. 09:35
Nem szállt bele,elmondta véleményét.. Undorítóak vagytok.🤮
flesh ripper
2023. november 17. 08:33
nyivák-nyivák-cipcirip-cipcirip! - Konczmama tehetséges művészete, féloktávos hangja.
rocktoberi-2
2023. november 16. 07:31
A "lakodalmas rock" kifejezést dehonesztáló jelzőnek szánta a kivénhedt művésznő, csak nem ért a zenéhez és nem tudja kifejezni magát.
newyork-2
2023. november 15. 17:47
Koncz Zsuzsa elé már 40 éve is két mikrofont kellett volna tenni, mert csak meleg levegő jött ki a torkán. Az apósa Kádár János szovegírója volt, így be lehet jósolni Zsuzsika politikai orientációját. A mai koncertjein pedig többet beszél, mint énekel, mert mindig időt szán arra, hogy két vernyákolás között beszóljon a kormánynak, pedig a hallgatói biztos nem erre vettek jegyet. Elment felette az idő, ideje lenne már észrevenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!