„Karácsonyi gyalázat” – beleszállt Mérő Vera az RTL-be

2023. december 24. 19:51

Az, hogy a csatorna „egy nyomorult kikockázásra nem képes 2023-ban, tényleg tragikus” – fogalmazott Mérő.

2023. december 24. 19:51

„Karácsonyi gyalázat kertévé módra” – írta közösségi oldalán Mérő Vera az RTL egyik adására reflektálva, melyben a csatorna nem kockázta ki az általa bemutatott, rászoruló gyerekek arcát.

A csatorna „vígan mutatta be két (édes istenem) család nyomorát, a kamerát telibe tolva a kisgyerekek arcába”

– fakadt ki Mérő, hozzátéve, hogy az, hogy a csatorna „egy nyomorult kikockázásra nem képes 2023-ban, tényleg tragikus”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. december 25. 13:35
Normális ember nem néz RTL-t. Ki kíváncsi az agyhalottak műsoraira.
nempolitizalok-0
2023. december 25. 13:21
Ki a faszom az a Mérő Vera??? RTL-t pedig nem nézek.
Janika50
2023. december 25. 09:40
A név is elgondolkodtató. Radiö Télévizyo Luxembourg, ha jól irtam. Igen jól ismerem a Nagyhercegséget, ezért nem értem, a pénzen kivül mi a motiváció, hogy ez a tudatmódositó csatorna ilyen befolyással birhat kontinensünkön. Semmi olyat nem tudnak mutatni, ami követendő lehetne a kontinensen. Egyedül talán a meggazdagodásuk történetét. 60 éve még Európa egyik szegényháza volt. Ezt az ottani még életben lévő őshonos lakosok mondták.
syphax-2
2023. december 25. 09:02
SENKI--'olyan--NEM GYŰLÖLKÖDIK SEM KARÁCSONY SZENTESTÉJÉN SEM MÁSKOR, AKI HITTEL(!)--ISTENHITTEL TUDJA MAGÁRÓL, HOGY NEM GYŰLÖL SENKIT. ÉS AKKOR SEM GYŰLÖLKÖDIK HA EZT A VÉTKET VALAKIK-MÁSOK RÁFOGJÁK(!!!)--BÁRMILYEN INDITTATÁSBÓL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!