Le a kalappal a Fradi előtt!

2023. december 01. 14:08

Úgyhogy örülök, és akinek ez nem tetszik, az kapja be!

2023. december 01. 14:08
FERENCVÁROSI TC
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Újpesti szájból furcsa lehet, de: le a kalappal a Fradi előtt! Ma délután mutatták be a 31. könyvemet, aztán amikor hazaértem, már a második félidő kezdődött. Az Újpest (édes, jó istenem, Fradi!) idegenbeli meccsének a második félideje kezdődött. 1:0-ra vezetett egy általam ismeretlen, szerb csapat, amiről csak annyit tudtam, hogy rossz nem lehet, mert vezeti a bajnokságot.

Elkezdtem nézni a második félidőt, bevallom, olvasgattam, aztán lett 1:1, majd az utolsó percben egy szerb srác a Fradiból megszerezte a győztes gólt. Remélem, senki nem érti félre, de nagyon örültem! Én egyszer már mondtam, hogy a nap 24 órájában gyűlölöm a Fradit, de ha külföldi csapattal játszik, és ebben különbözök a mocskos fradistáktól, én a magyar csapatnak, adott esetben a Fradinak drukkolok.

Úgyhogy örülök, és akinek ez nem teszik, az kapja be! Ilyenkor nem érdekel, hogyan él vissza egy ilyen sportsikerrel a Rákosi-propagandát felmondó Nemzeti Sport, felőlem tízszer is lefényképezheti magát az idióta Nacsa Lőrinc, nem beszélve kedvenc fényképezőgépemről, Dömötör Csabáról.

Na, a végén azt azért nem írnám, hogy hajrá, Fradi, de hajrá, magyar csapat, örömet szereztek nekem! (Újpesti testvéreim kedvéért: isten bocsássa meg nekem!) Ezt próbálja kimagyarázni a rúdtáncos, meg a többi, mélymagyar elvtárs!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megtat
2023. december 03. 17:20
A posztnak csak a címét olvastam el, mert le se szarom, hogy örül-e vagy sem.
Zsolt75
2023. december 03. 09:55
Ez a vén majom egyszerűen bármilyen témában képtelen úgy megnyilatkozni, hogy ne legyen végtelenül irritáló.
zakar zoltán béla
2023. december 02. 21:26
MTK-KTE-PAKS- PASSZ!!!
Bulldog Orange
2023. december 02. 17:59
Vén szaros dózsás patkány komcsi, ideje lenne próbafekvésre menni a munkásmozgalmi phanteonba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!