Teljesen kiborult Gyurcsány az ÁSZ büntetésén – a Facebookon kalapozik a DK-vezér

2023. december 07. 17:32

A milliárdos pártelnök nem restell támogatásra buzdítani.

2023. december 07. 17:32
GYURCSÁNY Ferenc

A hazai baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc felhívást tett közzé Facebook-oldalán, amelyben mikroadományozásra szólította fel híveit. A DK elnöke ebből finanszírozná a pártra kiszabott bírságot.

Az Állami Számvevőszék már a nyáron jelezte, hogy vizsgálatuk szerint tiltott kampányfinanszírozás történt, most több mint 500 millió forintos büntetést szabott ki a 2022-es parlamenti választáson induló hat baloldali pártra.

Ezt is ajánljuk a témában

„A napokban minden idők legnagyobb DK elleni kormányzati támadását éljük meg. Az Állami Számvevőszék történelmi mértékű, végeredményben közel 90 000 000 forintos gigabírságot szabott ki a Demokratikus Koalícióra” – írta bejegyzésében Gyurcsány.

Itt van az esély, hogy megmutassuk Orbán Viktornak, hogy bármit is csinál, minket nem hallgattathat el.

Arra kérünk mindenkit, hogy támogasson minket, a támogatással pedig üzenje meg a kormánynak, hogy nem fogunk elhallgatni. Számíthatunk arra, hogy támogatsz minket 1000 forinttal?” – kérdezi bejegyzése végén Gyurcsány Ferenc.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 09. 18:23
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. december 08. 16:51
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Tiszafa
2023. december 08. 16:29
"Arra kérünk mindenkit, hogy támogasson minket" Szóval ez a tag egy milliárdos. a fene tudja mennyi milliárdja van. Mellényzsebből ki tudná fizetni a szóban forgó 90 milliót, de ő az elhülyített alattvalóitól tarhál. Hogy az is értse, aki bizonytalan a nagy számok területén, ez olyan, mintha én, egy átlag ember rendelkeznék 1000 Ft-al és abból nem akarnék, nem tudnék kifizetni 90 Ft-ot. És nekiállnék fűnél-fánál koldulni.
istvanpeter
2023. december 08. 09:15
Pedig a külföldi finanszírozás tényét maga az összefogott ellenzék közös miniszterelnök jelöltje jelentette be, vagy is, hogy olcsó pénzért eladták a hazát, amivel fényesen demonstrálták a rongyemberek alapminőségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!