Donáth Anna kivitte Brüsszelbe Pankotai Lilit, találja ki, kivel találkoztak

2023. június 02. 15:41

A Momentum politikusa arról is beszámolt, min fog dolgozni a következő időszakban.

2023. június 02. 15:41
null

Donáth Anna Facebookon számolt be arról, hogy elvitte Brüsszelbe Vera Jourovához a hazai diáktüntetés néhány résztvevőjét, köztük Pankotai Lilit is, akik „részletesen beszámoltak az Európai Bizottság alelnökének, hogy hogyan bánik a magyar kormány a jövőjükért küzdő diákokkal. Felkészülten érkeztek, és az elmúlt időszak ikonikus fotói segítségével mutatták be, hova jutott Magyarország a NER 13 éve alatt” – ovlasható az ellenzéki politikus bejegyzésben.

Jourová biztosította a diákokat

Donáth Anna szerint „Jourová biztosította a diákokat az Európai Bizottság támogatásáról, és arról, hogy ahogy a magyar kormány korábbi jogsértéseit, úgy az elmúlt hetek eseményeit is részletesen ki fogják vizsgálni”.

A lila párt politikusa elmondta azt is, hogy a következő időszakban azon fog dolgozni, hogy Európával közösen vegyék rá a magyar kormányt az oktatás válságának sürgős megoldására.

***

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. november 11. 11:44
Pankotai az érettségit nem tudja letenni, de politikus akarna lenni. Igaz, hogy ebben a Gittegyletben Schulz is sokra vitte érettségi nélkül.
makapaka2
2023. november 11. 11:39
Ennél kicsit értelmesebb, normálisabb fiatalt nem talált Donáth Anna? Ja, hogy azok nem mennének vele a szélhámos, tolvaj Jourovához.
bagoly-25
2023. július 05. 19:38
" Similis simili gaudet" jelentése: hasonló a hasonlónak örül.
Kétes
2023. június 05. 22:38
és akkor Lilike, Donát kacsa és Jourova arról csacsogtak, hogy ki-kinek milyét szopja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!