Én tényleg bírtam Krúbit

2023. július 08. 18:20

Csak kellemetlen látni, ha valaki, aki szikrázóan jó volt, hirtelen már csak udvari kobzos.

2023. július 08. 18:20
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Én tényleg bírtam Krúbit, mert megfellebbezhetetlenül tehetséges, de sajnos ő is kezd ugyanabba belecsavarodni, mint Bödőcs: ha a baloldal kinevez házi MűvészMessiásnak™️, az igen hamar drasztikus minőségromlással jár – lásd megint csak a szintén nagyon kvalitásos, de végtelenül unalmas Sastapssá váló Bödőcsöt.

Amikor CSAK és KIZÁRÓLAG annak a közegnek akarsz megfelelni, akik vállukra emelve skandálják, hogy te vagy a valaha volt legjobb, és teszik ezt csak a vélt vagy valós nézeteid miatt, miközben nem is a közéletben praktizálsz, az kódolhatóan azt hozza el, hogy magadhoz képest szar leszel.

Amúgy azt még megnézném, ahogy valami nyugat-európai, pláne kelet-európai BEZZEGállamban csinálnák egyesek azt a színpadon, mint a magyarországi, Híres Művészek™️. kissé más lenne bizonyos körök föllépése – mondjuk az se volna helyes. Persze valójában ez tök és dög mindegy, csak kellemetlen látni, ha valaki, aki szikrázóan jó volt, hirtelen már csak udvari kobzos.”

Nyitókép: TikTok

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. július 09. 13:59
Régen tehetséges volt... #csakintegettem
Lajoss
2023. július 09. 12:27
Amúgy,az Orbán verd ki a Ferinek,rezsigránát..című dalt érdemes megnézni,meghallgatni..benne van az ország mai egész nyomorúsága..
Lajoss
2023. július 09. 12:23
Ugyan,Trombi…ha már udvari kobzos,segítek…ákos..tótgabi..győzike,fábrisanyi,baginacsa,és a teljes kesmás birodalom..amiből te is élsz..:(
files32
2023. július 09. 11:09
Vélemény Így vergődik a Megafon sztárja: Bohár Dániel nem válaszolt, csak mellébeszélt Bogos Csaba arra volt kíváncsi, mi a véleménye Bohárnak úgynevezett harcostársának, Trombitás Kristófnak a náci jellegű karlendítéséről. A Megafonos megmondóember törpévé zsugorodott, végig csak handabandázott. https://www.youtube.com/watch?v=xOPmak4LX4w&t=1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!