Így dicsér Azahriah: a Telex részrehajló és lehetne objektívebb

2024. január 19. 10:40

De a sztár szerint azért ők a leghitelesebbek...

2024. január 19. 10:40
AZAHRIAH

A Mandiner is beszámolt az esetről, miszerint mesterséges intelligencia segítségével átalakították Azahriah egyik slágerét, hogy úgy tűnjön, mintha Szoboszlaival együtt énekelték volna azt.

Ezt is ajánljuk a témában

Azahriah pedig az eset kapcsán megdicsérte a Telexet, mivel ők a hírt ezen címmel hozták: „A mesterséges intelligencia megcsinálta Azahriah Szoboszlai Dominikről szóló számát”.

„Hiába gondolom azt, hogy a Telex mindenek ellenére részrehajló és lehetne objektívebb”

 – kezdte dicséretét a zenész – „a Telex az egyetlen hely, ahol képesek voltak leírni telibe a tényszerű valóságot és nem sunyiskodtak azzal, hogy hogy lehet úgy átfogalmazni ezt a hírértéket nem tartalmazó eseményt, hogy minél több kattot behúzzanak”.

Forrás: Instagram

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 29. 09:34
Szeretem Azit,de maradok az origónál,és a tv2”tények”-nél 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
madas
2024. január 21. 17:06
Nem véletlenül futtatják ezt a libsi kis faszkalapot, az amerikai nagykövet faszát szopja.
henrihenri
2024. január 20. 07:07
Nem tud írni?
sweetcoetzee
2024. január 19. 23:14
Trottyos felszopói szerint bizonyára a több száz sajtópert vesztő, név nélküli cikkekben hazudozó Origo a hiteles :D Sírjatok mucsaiak! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!