Másfél éves gyerekével rabolt, a bajok csak ezután kezdődtek (FOTÓK)

2024. január 04. 15:17

Az anya ellen kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult.

2024. január 04. 15:17

Babakocsiba rejtve lopott egy nő Pilisen, akivel szemben a monori rendőrök intézkedtek – derül ki az egyenruhások beszámolójából. A nő a 16 hónapos kislányával volt, „az intézkedés az apróság láttán egészen más fordulatot vett.

A csöppség elhanyagolt, mosdatlan volt, se pelenka, se tiszta ruha, a cumija is ijesztő állapotú”.

A rendőrök az anya házához kanyarodtak, ahol áldatlan állapotok fogadták őket: se víz, se villany, a kicsi ellátásához még az alapvető felszerelések is hiányoztak. „Az intézkedéskor sem volt rajta pelenka, hiányos ruhácskája koszos volt, elhanyagoltságát látva monori kollégáink vették pillanatok alatt gondjukba” – olvasható a bejegyzésben.

Mint írják, „az egész kapitányság megmozdult, vitték, ami épp eszükbe jutott: gyűltek a ruhák, az ennivaló, takaró, cumi, babahordozó, később egy orvossal is megvizsgáltatták”. A történet vége az lett, hogy a pici lány gyermekvédőkhöz került,

az anya ellen kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2024. január 05. 00:13
Nősténycigány.
Welszibard
2024. január 04. 22:17
Ilyen körülmények közt nagy felelőtlenség volt gyermeket szülni. Oldja meg az állam a gyermeknevelést, ugye? Sajnos, az ún. fejlett nyugaton is előfordulnak ilyen esetek Amerikától Svédországig, ezt nem lehet az Orbán kormány nyakába varrni. Mindenesetre a gyerek apján is bevasaltatnám gyermektartás költségeit, ha kell börtönben ledolgoztatnám vele. Ugyanis nem az állam csinálta a gyereket, hanem a szülei. És a rokonság is szégyellheti magát, nem voltak képesek segíteni.
Osztap_Bender
2024. január 04. 19:33
Most, hogy nincs ott a gyerek, fel kell gyújtani a koszfészket.
nedudgi
2024. január 04. 17:46
Egy másfél éves gyerek számára rettenetes dolog, ha elveszik a szüleitől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!