Titokzatos haláleset történt a Thököly úton, lezárta a környéket a rendőrség

2024. január 28. 07:13

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi is történt szombat este a Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől nem messze lévő házban.

2024. január 28. 07:13
null

A Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől nem messze történt egy haláleset szombat éjszaka, a helyszínelés egészen hajnalig húzódott. A rendőrség minden járókelőt és autóst elhajtott a helyszín közeléből – számol be a fotókat is közlő Blikk vasárnap reggeli cikkében.

A mostani esetet az teszi érdekessé és titokzatossá, hogy ritkán látott erővel, 12 rendőrautóval vonult ki a rendőrség,

helyszínelősátrat állítottak fel, lezárták a környéket, és felszólították a járókelőket, hogy ne készítsenek fotót vagy videót a helyszínen.

Egyelőre többet nem tudni, amint érkeznek fejlemények, beszámolunk róluk.

Frissítés 8:35 

Az üggyel kapcsolatban az alábbi közlemény jelent meg vasárnap reggel a rendőrség honlapján:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. január 27-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van.”

Nyitókép: Pixabay

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. január 29. 00:02
- Hogyan hívják a finn helyszínelőt? - Hallja Menjeninnen.
falcatus-2
2024. január 28. 14:35
antal-jozsef-2 2024. január 28. 11:25 A RATYISZARBUZIGECIFOSSZAR MAGYAROK FELSÍRTAK! KÖRÖZNEK EGY NIGGERT AKI AMÚGY ALAPOSAN SEGGBEKÚRNÁ ŐKET EGY KEBABÉRT. BRÜHÜHÜ! GYÁSZNAP EZ A MAGYAR BUZIKNAK!!!.." --és a szerkesztőség a médiafelügyelettel karöltve a fotelben ülve szürcsöli a kávéját és eszébe sem jut, hogy ezt a sz...házit( a hasonmásaival együtt) egyszer,s mindenkorra eltüntesse az oldalról. Szégyen és gyalázat.
csapláros
2024. január 28. 11:48
antal-jozsef-2csapláros 2024. január 28. 11:24 • Szerkesztve ..."HAHAHA! MI VAN, MAGTALAN RATYISZAR? KÖRÖZNEK EGY POTENCIÁLISAN SEGGBEKÚRÓ, NIGGER BARÁTODAT?!!! BRÜHÜHÜ!"... Vagyis talált, süllyedt. Ne terelj ribanc! TE kiabálsz itt nagybetűsen, vagyis itt a TE házad ég...
irmag2
2024. január 28. 11:35
Pressmanci a gyanúsított?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!