Ungár: Karácsony fejére nőttek a tanácsadók, háttéremberek

2024. január 27. 12:59

Az LMP-s politikus szerint ugyanakkor a politikai felelősség egyértelműen a főpolgármesteré.

2024. január 27. 12:59

Ungár Péter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében fejtette ki gondolatait a Karácsony Gergely által utólagosan visszavont BKK-s  járatritkítással kapcsolatban. Az LMP-s politikus szerint a főpolgármester jó döntést hozott az általa egyébként korábban tagadott járatritkítás visszavonásával, de ahogy fogalmaz: „az a Karácsony Gergely, akit én ismerek már az előterjesztésben minden bizonnyal hemzsegő »racionalizálás« kifejezéseknél érezte és tudta volna, hogy 

itt ismét a piaci logikát követő neoliberális szemléletet akarják a közösség érdekei felé helyezni.”

Ungár: Karácsony fejére nőttek a tanácsadók

Ungár szerint a tanácsadók, cégvezetők, háttéremberek már Karácsony fejére nőttek, és ők megint megcsinálták azt, amit mindig: a piaci szemlélet helyezték előtérbe a közösségi érdekekkkel szemben. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungár Péter

Facebook

Idézőjel

Amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely, azt bizonyítja, hogy nem zöld, hanem a legradikálisabb és ellenszenvesebb neoliberális hagyomány képviselője.

A politikus úgy látja: ha Walter Katalin kijelentése – amelyben levágandó pulykákhoz hasonlította a budapesti lakosokat –  ha az Építési és Közlekedési Miniszter egyik államtitkárától hangzott volna el, akkor 

a köztársaságpárti erők már rituálisan felgyújtották volna magukat az államtitkár lemondását követelve”. 

A képviselő szerint aki tagadja a járatritkítások tényét és levágandó pulykaként beszél a budapestiekről, az nem Orbán Viktorral folytat ádáz küzdelmet, hanem a valósággal. „A valóság pedig, Orbán Viktorral ellentétben, mindig győzedelmeskedik” – zárta bejegyzését Ungár Péter.

***

***

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. január 29. 03:27
Jó neked petike, mivel tudod szopni orbánt , meg gyurcsányt is! Most épp orbán farkát cumizd te kis milliárdos buzi, hogy a gecitől rohadna ki a beléd!!!!
Lajoss
2024. január 28. 15:44
Ugyan,Péter,szánalmas a vergődésed,a fasorban sem lesztek…
2024. január 27. 18:39 Szerkesztve
Schiffer hozzászólását is figyelembe véve: Öntsünk már tiszta vizet ennek a Walter Katalinnak pofájába bőségesen, hogy Karácsonyéba is juthasson! Hálaadás – november negyedik csütörtökjén szokták ünnepelni, a szeretteikkel töltött idő alatt hálát adnak az égnek mindenért amijük van. "Happy Thanksgiving Day" észak-amerikai keresztény ünnep. Alattomos, tájékozatlan tudálékossággal az amerikai keresztény ünnepet gyalázta meg! Meglehetősen undorkeltő ügyben.
evpus
2024. január 27. 18:36
Leosztják a lopott pénzt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!