Így döntötte végérvényesen romba Curtis az influenszertüntetést

2024. február 19. 11:57

Ennyit a politika- és erőszakmentes tüntetésről, VV Zsoltiról és az egész influenszercirkuszról.

2024. február 19. 11:57
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Mint ahogy az kiderült, Curtisnek lett igaza, kőkeményen politizáltak a rendezvény résztvevői, sőt a békés, erőszak elleni tüntetés erőszakba is torkollott. A Pesti Srácok operatőrét és riporterét körbevették a tüntetők, ha a rendőrök nem mentik ki onnan őket, akkor valószínűleg a lökdösődésnél súlyosabb tettlegesség éri őket.

Vasárnap a népszerű rapper egy újabb poszttal jelentkezett, amellyel végérvényesen romba döntötte az influenszertüntetést: »Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, hogy jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, neres f…szszopó,  hiteltelen, megvásárolható ember vagy szerintük. (…) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.  Az összes pedofilt és ehhez asszisztáló pedig végezzék ki! Én ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben több száz gyereknek segítek, támogatom őket, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.«

Ennyit a politika- és erőszakmentes tüntetésről, VV Zsoltiról és az egész influenszercirkuszról. Nincs több kérdés.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2024. március 02. 08:29
"Gyerekkorom óta fideszes vagyok" - A drogos baromnak odaadták a napi adagják és azt kérték tőle, hogy mondjon nagyot, cáfoljon rá a nála nagyságrendekkel népszerűbb szervezőkre és a 150 ezres tömegre. Így sikerült, szerintem a karmelitából sem számítottak többre, de legalább a mandi és origo szennylapon elég volt egy cikkre.
atti64
2024. február 20. 11:17
INFLUENZÁSOK FERTÖZÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
llnnhegyi
2024. február 20. 05:53
Adományláda volt a cél, fogadásból. Gulyás Márton röhög rajtuk. A celebek kiúttalansága átcsapott átverésbe. Közismert celebműsor volt. A moslékkoalíciósok viszont nagyon rábasztak. Zuhantak.
5m007h 0p3ra70r
2024. február 19. 21:49
>>>vanced 2024. február 19. 15:23 "A kokain erős tudatmódosító hatású szer, használatának több, a használók által is nemkívánatosnak tartott mellékhatása van. A kokain a stimulánsok közé tartozó<<< Pont mint az alkohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!