A momentumos képviselő büszke arra, hogy „Magyarország ellen dolgoznak” Brüsszelben

2024. március 06. 07:45

A liberális politikust a brüsszeli „aknamunka" kifejezett büszkeséggel tölti el.

2024. március 06. 07:45
null

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Ahogy azt korábban megírtuk, a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció a közelmúltan meglehetősen visszatetsző óriásplakát kampányt indított, amely az ellenzéket is megosztotta. Korábban a Momentum elnöke, Donát Anna is kritizálta a DK óriásplakátjait, hányingerkeltőnek nevezve azokat. A Momentum elutasító álláspontját most a párt elnökségi tagja, Hajnal Miklós is megerősítette, aki az ATV műsorában járt – írta meg a Magyar Nemzet.

Azonban a momentumos narratíva megerősítésén túl, egy jóval megdöbbentőbb állítás is elhangzott Hajnal részéről, ugyanis kijelentette, hogy

az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárásokon túl most már az uniós pénzeket is megvonják Magyarországtól.

Eredmények

Sőt, ezen túlmenően Hajnal Miklós egyenesen a „Magyarországgal szemben” zajló eljárások momentumos szorgalmazásáról beszélt. A balliberális párt elnökségi tagja kifejtette, hogy uniós képviselőik, Donáth Anna és Cseh Katalin számos dolgot elértek Brüsszelben. Szerinte a két momentumos „egy csomó olyan dolgot csinált az elmúlt öt évben az Európai Parlamentben, amiről azt gondoltuk volna korábban, hogy nem megvalósítható”.

Példaként felhozta, hogy korábban „senki nem gondolta volna azt, hogy Magyarországgal szemben indulhat jogállamisági eljárás, kötelezettségszegési eljárás”. Tehát a Momentum politikusa teljesítményként könyvelte el a hazánkkal szemben indított uniós eljárásokat.

A megdöbbentő interjú során jól láthatóan egyszer sem szaladt át a politikus fején az a gondolat, hogy talán ez nem mindenki számára lesz értékelhető teljesítményként. Gyakorlatilag az egész műsor alatt azt sulykolta, hogy ezek igenis nagy eredmények. Donáth Anna és Cseh Katalin kapcsán pedig hozzátette:

 azt gondolom, hogy nekik abban komoly, komoly szerepük volt, hogy ez így alakult.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szutykok
2024. március 09. 16:32
"az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárásokon túl most már az uniós pénzeket is megvonják a tolvaj orbánszektától."
Szutykok
2024. március 09. 16:25
A magyar nemzetet kifosztó pedofil orbánszekta már megint Magyarországgal azonosítja magát:D
pragmatika
2024. március 06. 19:19
Azt azért el tudom képzelni, hogy a belpesti "urbánus értelmiségi" rétegnek legalább egy része velük együtt tapsol. Ezek szerintem már nem is akarnak hatalomra kerülni. Nekik elég a parlametbe jutási küszöb, amit az az ominózus "urbánus értelmiség" biztosít nekik. Az ő gyűlölködésük az, ami életben tartja a ballib politikai elit egy részét.
díszponty
2024. március 06. 12:51
Én tulajdonképpen nem csodálkozom ezen a sejthalmazon és komrádjain. Csak azt az agyában kiömlött bilit követi, ami már 1968-ban kidőlt, sőt már Marx-Egels-Lenin is lefektette a globalista érzület és himnuszt: Egyek leszünk, a királyok hercegek grófok pusztuljanak. bebizonyosodott annak igazsága mi is kéne: visszarégiesülés kéne. AZ 1945 előtti világ harmonikus újraépítése kéne. Ettől rettegnek a legjobban. És a himnuszuk: Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár! A múltat végképp eltörölni A föld fog sarkából kidőlni, Ez a harc lesz a végsô, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ. És John Lennon (alias Lenin) hasonlóképpen muzsikált: Imagine there's no heaven It's easy if you try Imagine there's no countries And no religion, too Imagine no possessions Imagine all the people Sharing all the world I hope someday you'll join us And the world will live as one
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!