Gyanús lett a NAV-nak, hogy sok férfi jár egy bababoltba, nem is alaptalanul

2024. március 21. 13:31

A pénzügyőrök régóta figyelték, ahogy egymásnak adják a kilincset a bababolt vásárlói.

2024. március 21. 13:31

A nyitókép illusztráció. Fotó: JENS BUTTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Babaruhaboltnak álcázott illegális dohányboltot lepleztek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Nyírségben.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben azt írták, hogy a boltot tulajdonló középkorú férfi magyar zárjegy nélküli cigarettát árult a pult alól.

A pénzügyőrök régóta figyelték, ahogy egymásnak adják a kilincset a bababolt vásárlói.

Felettébb gyanús volt, hogy főként férfiak érkeztek, majd röviddel később babaholmi nélkül távoztak az üzletből – fűzték hozzá. A pénzügyőrök az 533 doboz, több mint 1,2 millió forint értékű illegális cigarettát lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

A 45 éves elkövetőnek a trafiktörvény megsértése miatt is felelnie kell, és több milliós bírságra számíthat – olvasható a közleményben.

(MTI)

***

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. március 22. 03:57
Gyanús lett, meg az apátok fasza. Felnyomta valaki a boltost.
Obsitos Technikus
2024. március 21. 21:28
Szívjátok csak a finom ukrán csempészárut. Némelyiknek ötvenszeres a nehézfémtartalma, mint a megengedett határérték.
Dunhill67
2024. március 21. 17:39 Szerkesztve
bababoltban cigarettát? :-O....akkor lemegyek a hádába...sörért és ha nem kapok kiverem a balhét:))
auditorium
2024. március 21. 17:22
Micsoda fantázia ! Vàrosunkban pedig èppen ma állitott meg a rendőrség egy 19 éves biciklis fiút, diáknak nézett ki, akinek a hátizsákjában négy kg hashisht találtak, lakásán újabb öt kg hashisht is marihuanat , késeket, erős nyugatatókat és 11.55O eurót . Egy nappal előtte két tunéziai pushert tartóztattak le, akik ráadásul nekimentek a rendőröknek. Virágzik a drogkereskedelem, pedig kb.. 2O cannabis bolt is működik napi 24 órás automatával, hiába legalizálják, a drogkereskedők továbbra is hiznak mások nyomorán. Majd a németek is rájonnek ápr.1-től, h. a legalizáció csak növeli a drogfogyasztók körét. Egyre több lesz a földön fetrengő zombi akárcsak Philadelphia központjában vagy San Franciscoban, de nem kell messzire menni itt Európában is rengeteg ilyen eset van. Kiskorúakkal is árultatnak, rejtett helyek vannak parkokban, iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, vasútállomások körül is megy a business. Jó lesz ébren lenni és névtelenül bejelenteni a gyanúsakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!