Kilométeres dugóból üzen Karácsonynak Szentkirályi Alexandra

2024. március 27. 09:40

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje a tényekkel szembesíti a baloldali városvezetőt, Karácsony Gergelyt.

2024. március 27. 09:40
null

Nyitókép forrása: Ficsor Márton (Mandiner)

Szentkirályi Alexandra legújabb Facebook-videójában azt mondja, Karácsony Gergely közösségi oldalán híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja.

Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki, mivel közlekedjen. De egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem, hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket.”

Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az 5 éve alatt – teszi hozzá a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. március 27. 21:21
Nem tudom , másoknak is feltünt-e, mennyi ideig tart a tilos jelzés a lámpáknál. Minden irányban. Egy adott csomópontban nem kell csak 5 másodpercel legyen legyen hosszabb a tilos fázis, napi szinten jelentőssen lecsökken az áthaladó járművek száma. És a főpolgármesrünk büszke lehet a produktumára.
kokrowatz-0
2024. március 27. 18:41 Szerkesztve
főpolgármester-jelöltként kínál valami megoldást a helyzetre, vagy ez is csak egy shitpost? nem néztem ki sokat a csajból, de ennél azért többet vártam.
Same
2024. március 27. 18:40
Igaza van! Sok embernek munkaeszköze az autója! Plusz aki vesz egy 10-15 milliós esetleg drágább autót az nem fog buszra szállni! Rohadj meg karigeli!
Lajoss
2024. március 27. 17:39
Miért nem rakod ki a kéklámpádat,mint minden derék fideszes senkiházi…🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!