Összehangolt razzia során csapott le az Europol belga és magyar rendőrökkel egy prostituáltakat futtató bűnszervezetre

2024. március 01. 19:12

A hatóságok 16 csúcskategóriás járművet, luxuscikkeket, valamint 40 ezer euró készpénzt foglaltak le.

2024. március 01. 19:12

A belga helyi-és szövetségi rendőrség, valamint a magyar rendőrség (Nemzeti Nyomozó Iroda) az Europol és az Eurojust támogatásával egy szexuális kizsákmányolás céljából folytatott emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezetet vett célba – közölte az Europol

A február közepén tartott akciónapon nyolc gyanúsítottat tartóztattak le Belgiumban és Magyarországon. 

A belga rendőrök négy belga, egy francia és egy magyar, míg a magyarországi rendőrök egy belga és egy magyar állampolgárt tartóztattak le. A razziák során a hatóságok 16 csúcskategóriás járművet, luxuscikkeket, köztük ékszereket és luxusórákat, digitális berendezéseket és mobiltelefonokat, valamint 40 000 euró készpénzt foglaltak le. 

A belgiumi razzia során három, míg a magyarországi operatív tevékenységek terméseként több potenciális áldozatot is azonosítottak.

Az ügyet az Eurojust a belga hatóságok kérésére 2023 februárjában indította el. A belga és a magyar hatóságok ezt követően az Eurojust támogatásával 2023 májusában közös nyomozócsoportot hoztak létre. 

Nyitókép:  MTI/Donka Ferenc

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:07
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­á­n­y­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­a­­k­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
lajajakab11
2024. március 02. 04:09
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
viator-11
2024. március 01. 20:03
Kiszolgáltatott cigánylányokat és nevelőotthonokból kikerült árvákat szállítanak a Művelt Nyugat számára. Nincs itt semmi látnivaló, mondaná a költő. Szerintem pedig szomorú, hogy a történelem megismétli önmagát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!