Cipővel ajándékozná meg a csecsemő életét telefonon megmentő mentőst a Balázskicks (VIDEÓ)

2024. április 04. 09:46

„A hősök köztünk járnak” – fogalmazott a fiatal vállalkozó.

2024. április 04. 09:46

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nemrég egy szívszorító videót osztott meg közösségi média felületein az Országos Mentőszolgálat. 

A nézők végigkövethették, ahogy 

egy mentésirányító megmentette egy három hónapos csecsemőéletét.

A diszpécser azonnal felismerte a helyzet súlyosságát és magabiztosan, végig nyugodtan instruálta a bejelentőt az újraélesztésre.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Nem minden hős visel köpenyt”

Erre az esetre reagált a fiatal vállalkozó, Balázs Kicks TikTok csatornáján.

A főként sneaker cipők forgalmazásával foglalkozó üzletember a történtek kapcsán a diszpécserről kijelentette, hogy „hőstettet” hajtott végre. Majd azzal folytatta, hogy ez nagy hatást gyakorolt, és azt bizonyította, hogy

nem minden hős visel köpenyt”, illetve „a hősök köztünk járnak”.

Ezután elhangzott, hogy ennek a mentőszolgálatos kollégának fel szeretne ajánlani egy cipőt. Arra a kért az illetékest, – akit nagyszerű embernek tart –hogy vegye fel velük a kapcsolatot, és szabadon választhat a kínálatukból.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

@balazskicks Hétköznapi hősök❤️ @#Mentők #balazskicks ♬ Close Eyes - DVRST

Balázs Kicks többeknek onnan lehet ismerős, hogy olyan közéleti személyek is megfordultak már nála, mint Szijjártó Péter külügyminiszter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­g­ö­s­­­ ­l­­á­n­­­y­o­k­­­ ­­v­á­r­­­n­a­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
2024. április 04. 14:18 Szerkesztve
Z. Az elmeháborodott irigy kommentelők szerint, aki adományoz, az mind reklám céljából teszi és ezért fújj!!! Én meg azt mondom, hogy mind a ketten jól jártak... Win win... Az viszont egyértelmű, hogy a srác aki telefonon keresztül megmentette a gyermek életét, semmiféle érdek nem hajtotta, csakis az, hogy életet mentsen!!! 💯👌😎😉💤
Selamat
2024. április 04. 13:48
Minden ki abból ad, amije van. Ha cipője, abból. Ha kibabráltan drága cipője, akkor abból. Nincs ezzel semmi baj, sőt, gáláns, emberséges cselekedett. Még akkor is, ha ezt akár reklámnak is fel lehet fogni. Az viszont biztos, hogy ez ezerszer emberibb lépése, mint azzal a hájpacni transzvesztita, vagy még inkább genderflúgos, valami diamond izével vitatkozni.
antal-2
2024. április 04. 12:46
Az összes hozzászóló nagyívben leköpi a mentőst az eü.-i dolgozókat. Büszkén, nyíltan, hangosan. A covid járvány mutatta meg a legékesebben... Nem baj! Annyit is ér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!