Titokban találkozott az euróköteges kampányfinanszírozási botrány főszereplőjével Karácsony – méghozzá a NAV-házkutatás helyszínén! (videó)

2024. április 11. 20:33

A Magyar Nemzethez eljuttatott felvételek tanúsága szerint a 99 Mozgalom székhelyeként bejegyzett ingatlanban Karácsony Perjéssel, Lukácsi Katalinnal és a helyi ellenzék vezetőjével egyeztetett.

2024. április 11. 20:33

Nyitókép: Facebook

Április 9-én Törökbálintra látogatott Karácsony Gergely főpolgármester és egy fórumot tartott, amiről a helyi ellenzék vezetője, polgármester-jelöltje Szőke Péter még közösségi oldalán is beszámolt. Azzal azonban nem dicsekedett el, hogy ezt megelőzően hol találkoztak egymással – mutat rá a Magyar Nemzet. A laphoz eljuttatott videófelvételek és fényképek tanúsága szerint egy megbeszélést tartottak, nem is akárhol, Perjés Gábornál. Karácsony Gergelyen kívül pedig Lukácsi Katalin és Szőke Péter is jelen volt. Ez azonban további kérdéseket vet fel, nem csak Törökbálint, hanem Karácsony Gergely vonatkozásában is. Hiszen mit keresett a főpolgármester egy olyan épületben, ahol a NAV nyomozói házkutatást tartottak, egy olyan embernél, akit valószínűleg gyanúsítottként hallgattak ki?

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet csütörtökön megkereste Szőke Pétert, aki elismerte, hogy valóban létrejött a találkozó. A lap szerint Szőke úgy tett, mintha nem értené azt a szót, hogy „ellenzék” és végig egy helyi civil szervezet elnökeként hivatkozott önmagára. Rövid értetlenkedés után annyit mondott csupán, hogy Törökbálint és Budapest között szeretnék szorosabbra fűzni az együttműködést, ezért találkozott Karácsony Gergellyel. Szőke viszont azt is elárulta – szintén egy kis értetlenkedést követően – , hogy adományokat is gyűjtenek a helyi kampányba, de szavai szerint nem erről egyeztettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeinek egyik kulcsfigurája Perjés Gábor, akire a sajtó legtöbbször csak Karácsony pénzhordó embereként hivatkozik, az ő törökbálinti ingatlanába van bejegyezve a 99 Mozgalom, ahol házkutatást tartott a NAV, ráadásul idén az adóhatóság pénzügyi nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki egy embert az ötszázmilliós „mikroadományokkal” kapcsolatban. A gyanúsított pedig vélhetően nem más, mint Perjés Gábor, a 99 Mozgalom hivatalos képviselője.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­­­l­­á­­n­y­­­o­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­a­­­k­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
nyugalom
2024. április 12. 09:07
Egy sunyi csaló banda!
zakar zoltán béla
2024. április 12. 08:51
Sunyóka Bubóka a kerti Gergi
pumuklik
2024. április 12. 08:27
Szőke a Törökbálint főgecije!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!