Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

2024. április 27. 10:50

Egy közeli évet jelölt meg a volt miniszterelnök, aki Magyar Péterről is elmondta a véleményét.

2024. április 27. 10:50
null

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

A Privátbankár.hu hosszú videóinterjút készített Medgyessy Péter volt miniszterelnökkel. Medgyessy kezdetnek leszögezte, hogy nem szereti, ha Magyar Péterre mint üstökös hivatkoznak, ugyanis az üstökös amilyen hirtelen bukkan fel, olyan hirtelen tűnik is el.

A Tisza Párt elnökének pedig igenis helye van a magyar politikai palettán a volt miniszterelnök szerint.

Medgyessy leszögezte azt is, hogy szerinte leghamarabb 2026-ban bukhat bele a kormány az elmúlt hónapok politikai botrányaiba.

Elmondta azt is, hogy néha beszél Orbán Viktorral, de ezeket a beszélgetéseket/találkozásokat mindig a véletlen szüli. Gyurcsányt pedig mégegyszer nem kérné fel miniszternek.

 

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2024. április 28. 12:09
Egy abszolut nulla, tehetségtelen vátesz, akinek valamikor a III/III rakétát telepitett a valagába. Beszélni sem tud, és idegen érdekek kiszolgálásáért még francia becsületrendet is kapott. A románoktol meg gondolom júdáspénzt. Mindenesetre jól él ez a senki.
Nemkellnév
2024. április 28. 11:33 Szerkesztve
Medgyessynek kényelmessé vált az élet, mióta megszületett. Ezért több komolyságot várt el tőle a Haza. Szerintem próbálkozik eszerint élni, de talán nehéz elengedni Számára azt, amit attól kapott, amiért most ott lehet, ahol van.
altercat1
2024. április 28. 09:18
Tökmindegy mit karattyol ez a románokkal koccintgató hazaáruló tetű...
lendvaiildiko
2024. április 28. 09:05
Ezzel semmit nem mondott. Az világosan látszik, hogy a Magyar Péter féle lufi hamar kipukkad, nem lesz több a sejemfijú, mint a trágárszavú Nagy Blanka és a trágárszavú Pankotati Lili. Most megvizsgálják az az euró puniós és önkormányzati választáson az országos és helyi lefedettségeket. Új receptet dolgoznak ki az Orbán Viktor vezette csapat ellen. Egyre nem számítanak, ha valamennyi férfit nővé herélnek ki és valamennyi nőből szakállas "férfi" is lesz az unióban, immár Orbán-korszakról beszélhetünk, kialakult államigazgatási, gazdasági struktúrákkal. Sőt unikális a magyar politika történetben, hogy Orbán Viktor megfelelő szakértői gárdát is toborzott és nevel a napjainkban. Ez alatt a baloldal tök üresfejű összefogok-veled, kizárlak téged, leleplezem, ma férfi vagyok, holnap nő, holnapután hímnős aktivistái elmulasztották a szakembergárda nevelését. toborzását. Röhejes, hogy a főváros élére egy hibbant szociológust állítottak, persze így lehetett pénzhez jutni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!