Íme a bizonyíték: kiderült, hogy valóban a jobboldali emberek állnak inkább a béke pártján

2024. május 06. 14:16

A kormánypárti szavazók 95 százalékos arányban, tehát gyakorlatilag egyhangúan gondolják úgy, hogy a tűzszünet lenne a helyes megoldás.

2024. május 06. 14:16

A nyitókép illusztráció. Fotó: OZGE ELIF KIZIL / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

A teljes lakosság 82 százaléka, azaz öt magyarból négy szerint az azonnali tűzszünet kihirdetése lenne a leghelyesebb, hét százalék szerint a háborút folytatni szükséges az ukránok által kitűzött célok eléréséig – írja a Magyar Nemzet.

Az is kiderült, hogy a megkérdezettek három százaléka szerint a háborút az oroszok által kitűzött célok megvalósulásáig kell folytatni – olvasható a Real-PR közleményében, a cég friss, április–május fordulóján végzett kutatásáról, amelyben

a magyar felnőtt korú társadalom véleményét mérte fel arról, hogy milyen kimenetel lenne a helyes az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

A fővárosi lakosok 72 százaléka szerint a helyes döntést az azonnali tűzszünet jelentené, míg a vidékiek 84 százaléka gondolja ugyanígy. Tehát az országos átlagnál kevesebben vélekednek így Budapesten, többen vidéken.

Az is kiderült, hogy a kormánypárti szavazók 95 százalékos arányban, tehát gyakorlatilag egyhangúan gondolják úgy, hogy a tűzszünet lenne a helyes megoldás.

A baloldali szavazók mintegy kétharmada, 64 százaléka ért egyet az azonnali tűzszünettel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 06. 17:07
Orbán és seggnyalói , pl. ertönszena azzal az alapjaiban HAMIS -HAZUG narrativával próbálkoznak, hogy a Nyugatot vádolják a 2022 februári, valójában RUSZKI AGRESSZIÓVAL. Pedig a Nyugat ill a NATO senkit nem támadott le, még csak nem is lőttek egyet sem. A Nyugat - ellentétben Orbánnal - nem háborúpárti, hanem a népek szabadsága, függetlensége, és szuverenitása pártján áll. azaz mindenben a másik oldalon, mint Putyin és hű csicskása, ORBÁN. Orbán HAZUGSÁGÁT az fokozza HAZAÁRULÁSSÁ, hogy a hazánkra - mindig és jelenleg is - hatalmas veszélyt jelentő Ruszki Birodalmat segiti régi, bolsevik poziciói visszaszerzésében.
Tommaso
2024. május 06. 17:00
A primitiv, Orbán által sikersen agymosott, hazudós ertönszena megpróbálta CÁFOLNI E TÉNYEKET, de alaposan pofára esett. Nem is csoda. Érvek nélkül, tárgyi tudás nélkül évek óta ez történik vele-. Bárkivel is vitázik, az feltörli vele a padlót.
Tommaso
2024. május 06. 16:59
Az EP legerősebb pártcsoportja, akiket Orbán mocskol és rágalmaz, JOBBOLDALI. Az európai országok többségében, akikkel Orbán harcol, JOBBOLDALI kormányok vannak. Íme a bizonyíték: kiderült, hogy valóban a JOBBOLDALI emberek állnak inkább A HÁBORÚ pártján. Az eddigi összes világháborúba A JOBBOLDAL rángatta bele hazánkat. Sok százezer magyar katona halt meg a jobboldali gr Tisza, Bárdossy, és Horthy miatt A primitiv orbánseggnyaló ertönszena megpróbálta CÁFOLNI E TÉNYEKET, de alaposan pofára esett. Nemis csoda. Érvek nélkül, tárgyi tudás nélkül évek óta ez történik vele-. Bárkivel is vitázik, az feltörli vele a padlót.
ertönszena
2024. május 06. 16:44 Szerkesztve
Ha a Tommaso nevű aktivista befejezte idióta szófosását, akkor talán most már beférek azzal a véleménnyel, hogy ha valaki háborús pszichózisban szenved, akkor képtelen megérteni, hogy vannak, akik tényleg békét szeretnének. Ha a békepárti magyar konzervatív szavazók egy része érzelmileg Oroszország mellett áll inkább, annak talán van egy egyszerű oka: rájöttek, hogy a nyugati narratíva erről a konfliktusról egy óriási hazugság-szarhalom, amelyből nagyjából az a mondat igaz, hogy Oroszország volt az, aki először ütött. Mivel azonban Tommasóval és a többi praktizáló elmebeteggel szemben sokan azt is érteni vélik, hogy az oroszokat miféle választás elé állította az Egyesült Államok vezette Nyugati Birodalom, ezért azt is érteni vélik, hogy nem lehet fekete-fehér alapon közelíteni sem a háború, sem a béke kérdéséhez. Neoliberális inkvizíció helyett politikai realizmusra volna szükség. Hát, bővebben kifejteni nincs hely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!