Soros György világszerte támogatná az abortuszt

2016. augusztus 24. 15:10
A milliárdos a kiszivárgott információk szerint hároméves tervében fogalmazta meg célként a pro life törvények eltörlését.

A DCLeaks.com által nyilvánosságra hozott, eredetileg titkos dokumentumok szerint Soros György globális stratégiájában szerepel, hogy a pro life (életpárti) törekvésekkel szemben az abortuszt, mint törvény adta lehetőséget támogassa, méghozzá világszerte.

A tervek szerint az első célpont Írország. A hagyományosan katolikus országban van érvényben a világ egyik legszigorúbb abortusztörvénye. Az írek 1983-ban alkotmányukban is megfogalmazták az anya élethez való jogát, kiterjesztve azt a magzatnak az élethez való jogára is — a fogantatástól kezdve. Ha Írországban sikerül keresztülvinni a reformokat, az példaként állhat a többi erősen katolikus, abortuszellenes ország, így például Lengyelország előtt is.

A dokumentumokból kiderül, hogy az alapítvány Európában kívül Mexikóban, Zambiában, Nigériában, Dél-Afrikában, Tanzániában és Latin-Amerikában is támogatni kívánja az abortuszokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés