Anya, apa, gyerekek – európai polgári kezdeményezés a házasságért és a családért

2016. szeptember 21. 11:25
Az Európai Uniónak mihamarabb szüksége van a házasság és a család egyértelmű definíciójára – vallja az Emberi Méltóság Központ, és ezért elindította az AnyaApaGyerekek (MumDadandKids) elnevezésű európai polgári kezdeményezést, amelyhez mind a 28 EU tagállam állampolgára csatlakozhat a 211/2011 uniós rendelet alapján.

„Tegyünk együtt a házasságért és a családért Európában! Írja alá Ön is a legnagyobb európai kezdeményezést, hogy az EU házasság-fogalma a minden tagállamban elfogadott definíció legyen: az egy férfi és egy nő közötti házasság és az ezen és/vagy leszármazáson alapuló család. A társadalom így tudja biztosítani, hogy minden gyermeknek legyen édesapja és édesanyja.

(...) 

Bebizonyosodhat, hogy milyen rengetegen vagyunk, akik hasonlóan gondolkodunk: tudatosan megvonni a gyermekektől az édesapát vagy az édesanyát, és a valós leszármazását megfosztani tőle igazságtalan és természetellenes. A férfi-nő házasságának és a szülő-gyermek kapcsolaton alapuló leszármazásnak védelme korunk feladata! Ha nagyon sokan aláírjuk, kezdeményezésünket nem söpörhetik le az asztalról, szükségszerűen az EU napirendjére kerül” – szól az Emberi Méltóság Központ felhívása. 

A petíció aláírható online és papíron is, itt: http://www.mumdadandkids.eu/hu.

Részletek a kezdeményezőkről itt olvashatók: http://www.mumdadandkids.eu/hu/rolunk

Részletek a kezdeményezésről itt olvashatók: http://www.mumdadandkids.eu/hu/a-kezdemenyezesunk

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés