Álmodj hintát, homokozót! És ők valóra váltják.

2016. szeptember 29. 13:51

„Álmodj hintát, homokozót! És mi valóra váltjuk.” – olvasható a Budapest Voices felhívásában. Az énekegyüttes október 3-ig várja 3 és 11 év közötti gyerekek, illetve szüleik kívánságait, amelyből amit tudnak, teljesítenek a kórus tagjai.

2016. szeptember 29. 13:51

A Budapest Voices egy különleges felhívással lépett a nyilvánosság elé, ami így szól: „Álmodj hintát, homokozót! És mi valóra váltjuk! Írd meg nekünk, hogy mit szeretnél kapni, milyen élményekre vágysz, és amit tudunk, teljesítünk!”  Ezekből a kívánságokból, amit tudnak, teljesítenek a kórus tagjai, és a legkedvesebb, legmeglepőbb kéréseket beleteszik a Könnyű álmot hozzon az éj átdolgozásuk videoklipjébe.

A felhívásra 3 és 11 év közötti gyerekek, illetve szüleik kéréseit várják az almodjhintat@gmail.com címre. A kívánságok beküldhetők 2016. október 3-ig! 

A Generál átdolgozás mellett még egy Emil.RuleZ! dalt, a Zazie az ágybant is a maga arcára formálja az együttes. A két feldolgozás egy saját szerzeménnyel együtt novemberben jelenik meg egy digitális kislemez formájában.

A Budapest Voices következő fővárosi nagykoncertje a MOM Kulturális Központban lesz december 28-án. A három új dal itt hallható majd először. A koncert részletei:  https://www.facebook.com/events/1294179473946128/.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik