Sajtótájékoztatót tartott a FICSAK

2016. szeptember 29. 12:44
A Fiatal Családosok Klubja ma 10 órakor sajtótájékoztatót tartott a népszavazással kapcsolatos akciósorozatuk harmadik állomása, a szombati Séta a családok szabadságáért kapcsán.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) tagjai ellenzik a kötelező betelepítési kvótát, azt, hogy mások akarják megmondani, hogy kikkel kell együtt élnünk. A legális úton hozzánk érkező menekülteket segítenünk kell, de gátat kell szabnunk a Magyarország sorsát, fennmaradását fenyegető tömeges gazdasági bevándorlásnak! Most 1.300 migránst, de ki tudja, holnap lehet, hogy már 13.000-et telepítene Brüsszel országunkba. Erre családjaink, gyermekeink érdekében NEM-et kell mondanunk!

Az október 2-i kvóta népszavazás előtti szombaton közös családos sétára hívunk mindenkit, aki aggódik Európa és benne hazánk jövőjéért!

Mutassuk meg az uniós döntéshozóknak, és a nagyvilágnak, hogy fontos nemzeti ügyek mentén a magyar emberek, pártállástól függetlenül, igenis képesek összefogni! 

A séta útvonala:

Találkozó: a Vörösmarty téren 11 órától

Útvonal: a Váci utcán át a Fővám térre, ahol a Szabadság-hídnál a résztvevők lufikat engednek a magasba azt szimbolizálva, hogy üzenetük szeretnék, ha Brüsszelbe is eljutna.

A séta zavartalanságát a rendőrség biztosítja! Az út rövid, babakocsival is könnyen teljesíthető, ezért kifejezetten számítunk a családok részvételére!

Kérünk mindenkit, hogy hozzon magával lufit! Köszönjük!

FICSAK

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés