Értékes eszközadomány a Pasaréti Bölcsődének

2016. december 19. 23:17
A PromoBox Kft. karácsony előtt a Pasaréti Bölcsőde apróságait lepte meg. Az ajándékok átadására Fejérdy Zsófiát, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét a kerület országgyűlési képviselője, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lánszki Regő II. kerületi képviselő is elkísérte.
A családmarketinggel foglalkozó Promobox Kft. 2010-es megalakulása óta folytat rendszeres CSR-tevékenységet, többek között anyaotthonok, kórházi osztályok, családszervezetek támogatására törekszik. 
 
Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetője elmondta: „Tavaly Lánszki Regő képviselő úr aktív közreműködésével jutottunk el egy kerületi gyermekintézménybe, így most is hozzá fordultunk. Neki köszönhetően idén a pasaréti bölcsődésekhez került a karácsonyi ajándékunk.”
 
Környezettudatosságot fejlesztő és az okos városokat bemutató játékokat, illetve hasznos, a bölcsőde napi működését megkönnyítő babaápolási termékeket ajánlott fel a PromoBox Kft. A bölcsődéseket Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, a kerület országgyűlési képviselője mellett Lánszki Regő II. kerületi képviselő is meglátogatta. Szabó Éva bölcsődevezető kalauzolta körbe a vendégeket, akiket mind a hét csoportban nagy szeretettel fogadtak a csöppségek. A készségfejlesztő építőkockák mellett  plüssbárányokat, labdákat  és egy hatalmas fehér plüssmackót is birtokba vehettek a gyerekek.  
 

Lánszki Regő második kerületi képviselő azt hangsúlyozta, hogy a környezettudatosságot és a városért való felelős gondolkodást nem lehet elég korán kezdeni, így idén a szükséges eszközök mellett a környezetvédelemhez és az építéshez, tervezéshez kapcsolódó tárgyak kerültek kiválasztásra. 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés