Budapest Voices: kislemez és nagykoncert

2016. december 20. 15:36
A Budapest Voices egy karácsonyi nagykoncerttel zárja az évet a MOM Kulturális Központ Színháztermében december 28-án. Az együttes november végén három számos kislemezt jelentetett meg Kislemez címmel. A névadás oka, hogy a dalok fizikai formában egy mini CD-n jönnek ki, és további különlegesség, hogy a lemezek kézzel készített karácsonyfa-díszekbe vannak csomagolva. Az EP egyik dala a Könnyű álmot hozzon az éj átirata, melynek klipjében gyerekek kívánságait teljesítette az együttes.
A Budapest Voices egy különleges felhívással lépett a nyilvánosság elé, miszerint várja gyerekek és szülők kívánságait. Több tucat kérés érkezett, közülük amit lehetett, teljesítettek, és négyet be is mutatnak az új klipjükben. Volt köztük mozdonyvezetés, ragadozó madár röptetése, cirkusz látogatása, hőlégballonozás, lovaglás és cukrászdában torta készítése.
 
A videó a Könnyű álmot hozzon az éj című átdolgozáshoz készült, ami a Budapest Voices november 26-án megjelent kislemezén kapott helyet. Két másik dal is rajta van az EP-n: az Emil.RuleZ! Zazie az ágyban átdolgozása, és egy saját szerzemény, az Éld át a csodát!.
 
A három számhoz az online boltokban lehet hozzájutni, valamint limitált példányszámban, mindössze 100 darabban kijön fizikai formában is. Ez a kiadvány egy mini CD, ezért a Kislemez címet kapta. A CD-t kézzel készített karácsonyfadíszbe csomagolták, hat színben jelenik meg, ezüst, bordó és négyféle aranyszín árnyalat.
 
A Kislemez megjelenésének napján, november 26-án közönségtalálkozót tartott a Budapest Voices a MOM Kulturális Központ Kupolatermében, ahol előadtak három dalt, mindenkit meghívtak egy teára vagy forralt borra, és adventi koszorút készítettek a rajongókkal. 
 
A Budapest Voices egy karácsonyi nagykoncerttel zárja az évet a MOM Kulturális Központ Színháztermében december 28-án, ahol bemutatják a kislemezük dalait is, köztük a Könnyű álmot hozzon az éjt. 
 
A Könnyű álmot hozzon az éj videoklip:
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés