Nem akarják a homoszexualitás elfogadására nevelni gyerekeiket a bajorok

2016. december 21. 9:36
Elfogadást nem, inkább toleranciát és tiszteletet javasol a bajorországi kulturális miniszter, aki új nevelési irányelveket léptetett életbe a bajor diákok családi és szexuális nevelését illetően.

Új irányelveket léptetett életbe az iskolák családi és szexuális nevelését illetően Ludwig Spaenle bajor kulturális miniszter hétfőn, írja a Junge Freiheit. Természetesen élénk vitát robbantott ki a CSU-s politikus döntése. Az irányelv-tervezetben ugyanis még az emberek szexuális hozzátartozásuktól független elfogadásáról volt szó. A végleges irányelv az elfogadás helyett inkább toleranciát és tiszteletet javasol, amellett, hogy határozottan tiltja a diákok tanárok általi ideologizálását és indoktrinálását.

A diákokat a bajorországi iskolák 9. és 10. osztályában nevelnék erre, a különböző szexuális irányultságokkal már a 7. osztályban megismerkednének. 

A Junge Freiheit hozzáteszi: a németországi vita háttterében azon melegjogi szervezetek célkitűzései állnak, akik Németország-szerte viszont szeretnék látni a tantervekben a különböző szexuális orientációkat és magatartásformákat. Több tartományban, így például Hessenben és Baden-Württembergben, valamint az északi Schleswig-Holsteinben tiltakoztak ezellen. A melegjogi szervezetek fő célja, hogy a diákokat az iskolák a különböző szexuális orientációk elfogadására neveljék, írja a jobboldali hetilap.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tisztelet egy érzés, melyet teljesítmény vált ki.
Tiszteletet érdemel, mikor valaki olyan tesz, alkot, hoz létre, melyre az emberek nagy része képtelen lenne, de tiszteletet érdemel az is, mikor valaki a saját korlátain átlépve hoz létre maradandót.
A nemi orientáción mi a fenét lehet tisztelni???

Hitler táborba záratta a homoszexuálisokat, de az nem jelentheti azt, hogy most kiváltságaik legyenek.

Bazmeg, itt a bizonyitek, a buzik meg akarjak rontani a gyerekeket. Es meg ezek akarnak orokbefogadni, ja, latszik hogy miert!

A kalifátusban kár a homoszexualitás elfogadására nevelni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés