Egy Boldogabb Új Évet!

2016. december 29. 0:52
„Boldog Új Évet!” a szokásos jókívánság, amelyet szilveszterkor használunk. Én magam azonban évek óta az „Egy Boldogabb Új Évet!” használom.
Ez ugyanis jobban kifejezi az érzéseimet, vagyis, hogy nem egyszerűen „boldog”, hanem a leköszönő évben megéltekhez képest, egy „boldogabb” év megélését kívánom az ismerőseimnek. 
 
De idén ennél is tovább mennék, mivel eszembe jutott egy olyan jókívánság, amelyet szerintem sokan fognak érteni. Azt kívánom mindenkinek „Egy Boldogabb Új Év” mellett, hogy ne legyen a jövő évben egyetlen olyan pillanat sem, amire ha visszagondol, akkor azt kívánná, hogy az bárcsak ne történt volna meg!
 
Ezt a gondolatot mindenki átérezheti, ha volt olyan esemény az életében, amely alapjaiban változtatta meg az életét. Ilyen egy baleset bekövetkezése, egy végzetes kimenetelű betegségről való tudomásszerzés, egy hirtelen jött haláleset, hogy csak a legsúlyosabb eseményeket említsem. De sok ilyen pillanat lehet még a fent említett tragédiákon túl is egy ember életében, amelyeket nem akart, nem kívánt, csak az az érzés övezi a történést, hogy mennyivel boldogabb lennék, ha az nem következett volna be. Hasonló érzéseket okozhat amúgy egy házasság végleges megromlása, vagyis egy olyan törés a párkapcsolatban, amely már helyrehozhatatlan. De persze nemcsak a „gyász-érzések” ilyenek, lehet ez más jellegű probléma is, amely megrengeti a mindennapjainkat. 
 
A magam részéről tehát azt kívánom mindenkinek, hogy az élete a következő esztendőben legyen boldogabb, mint az elmúlt évben és olyan esemény nélküli, amit meg nem történté kívánna tenni! Ennél szebb évet én nem tudok elképzelni...

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés