Budapesten született az év első babája

2017. január 1. 14:32
Az újév első újszülöttje Magyarországon Csorba Benjámin Noel, aki Budapesten született éjfél után fél perccel. Az első vidéki újszülött Szemán Alíz, aki Debrecenben született éjfél után egy perccel.

Az új év első fővárosi újszülöttje, Csorba Benjámin Noel és édesanyja, Horváth Valéria a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2017. január 1-jén. A gyermek mindössze fél perccel éjfél után született 2850 grammal.

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója köszönti az új év első fővárosi újszülöttjét.

Szemán Alíz, az új év első vidéki újszülöttje és szülei, Kozma Brigitta és Szemán Gábor a debreceni Kenézy kórház szülészetén 2017. január 1-jén. 

A kislány éjfél után egy perccel 4750 grammal és 61 centiméterrel jött a világra, természetes úton, debreceni szülők első gyermekeként. 

(MTI)

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én nem vagyok rasszista. Örülök minden Cintiának, Noelnek, Rikárdónak, Szandokánnak. Miért is ne tenném, hiszen az ilyen szép reményű, képzett, dolgos emberek sarjai fogják a jövőben építgetni hazánkat, mit hazánkat, egész Európát. Tele vagyok boldogsággal, pezsgőt is bontok.

Oké, ha azzal van gondod, hogy egy újszülött ilyen reakciót vált ki az emberekből, akkor lennél szíves valami felnőtt példamutató alternatívákra példát mondani, hogy a rasszista uraknak ellentmondj?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés